Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Tynd kapitalisering - skatteretligt belyst

Research output: Contribution to book/anthology/report/proceedingBook chapterResearch

Standard

Tynd kapitalisering - skatteretligt belyst. / Michelsen, Aage.

Nye tendenser i skandinavisk selskabsret. ed. / Nis Jul Clausen (red.). Kbh. : Djøf Forlag, 1995. p. s. 217-234.

Research output: Contribution to book/anthology/report/proceedingBook chapterResearch

Harvard

Michelsen, A 1995, Tynd kapitalisering - skatteretligt belyst. in Nis Jul Clausen (red.) (ed.), Nye tendenser i skandinavisk selskabsret. Djøf Forlag, Kbh., pp. s. 217-234.

APA

Michelsen, A. (1995). Tynd kapitalisering - skatteretligt belyst. In Nis Jul Clausen (red.) (Ed.), Nye tendenser i skandinavisk selskabsret (pp. s. 217-234). Djøf Forlag.

CBE

Michelsen A. 1995. Tynd kapitalisering - skatteretligt belyst. Nis Jul Clausen (red.), editor. In Nye tendenser i skandinavisk selskabsret. Kbh.: Djøf Forlag. pp. s. 217-234.

MLA

Michelsen, Aage "Tynd kapitalisering - skatteretligt belyst". Nis Jul Clausen (red.) (ed.). Nye tendenser i skandinavisk selskabsret. Kbh.: Djøf Forlag. 1995, s. 217-234.

Vancouver

Michelsen A. Tynd kapitalisering - skatteretligt belyst. In Nis Jul Clausen (red.), editor, Nye tendenser i skandinavisk selskabsret. Kbh.: Djøf Forlag. 1995. p. s. 217-234

Author

Michelsen, Aage. / Tynd kapitalisering - skatteretligt belyst. Nye tendenser i skandinavisk selskabsret. editor / Nis Jul Clausen (red.). Kbh. : Djøf Forlag, 1995. pp. s. 217-234

Bibtex

@inbook{161df9c024fd11da834f000ea68e967b,
title = "Tynd kapitalisering - skatteretligt belyst",
abstract = "I artiklen diskuteres sp{\o}rgsm{\aa}let, om der i dansk ret er hjemmel til skatteretligt at omkvalificere renter til udbytte, n{\aa}r den i et selskab indskudte egenkapital st{\aa}r i et {\aa}benbart misforhold til den i selskabet indskudte fremmedkapital. Det konkluderes, at der i almindelighed ikke i dansk ret er hjemmel til at foretage en s{\aa}dan omkvalifikation.",
keywords = "HH{\AA} forskning, HH{\AA} forskning",
author = "Aage Michelsen",
year = "1995",
language = "Dansk",
pages = "s. 217--234",
editor = "{Nis Jul Clausen (red.)}",
booktitle = "Nye tendenser i skandinavisk selskabsret",
publisher = "Dj{\o}f Forlag",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Tynd kapitalisering - skatteretligt belyst

AU - Michelsen, Aage

PY - 1995

Y1 - 1995

N2 - I artiklen diskuteres spørgsmålet, om der i dansk ret er hjemmel til skatteretligt at omkvalificere renter til udbytte, når den i et selskab indskudte egenkapital står i et åbenbart misforhold til den i selskabet indskudte fremmedkapital. Det konkluderes, at der i almindelighed ikke i dansk ret er hjemmel til at foretage en sådan omkvalifikation.

AB - I artiklen diskuteres spørgsmålet, om der i dansk ret er hjemmel til skatteretligt at omkvalificere renter til udbytte, når den i et selskab indskudte egenkapital står i et åbenbart misforhold til den i selskabet indskudte fremmedkapital. Det konkluderes, at der i almindelighed ikke i dansk ret er hjemmel til at foretage en sådan omkvalifikation.

KW - HHÅ forskning

KW - HHÅ forskning

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - s. 217-234

BT - Nye tendenser i skandinavisk selskabsret

A2 - Nis Jul Clausen (red.), null

PB - Djøf Forlag

CY - Kbh.

ER -