Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Råd til at lykkedes med at undgå at spise for meget

Research output: Book/anthology/dissertation/reportReport

Standard

Råd til at lykkedes med at undgå at spise for meget. / Hansen, Susanne; Kragelund, Kamilla Hall; Kidmose, Ulla; Lähteenmäki, Liisa.

DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2019. 42 p. (DCA rapport; No. 161).

Research output: Book/anthology/dissertation/reportReport

Harvard

Hansen, S, Kragelund, KH, Kidmose, U & Lähteenmäki, L 2019, Råd til at lykkedes med at undgå at spise for meget. DCA rapport, no. 161, vol. 161, DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug. <http://web.agrsci.dk/djfpublikation/index.asp?action=show&id=1312>

APA

CBE

Hansen S, Kragelund KH, Kidmose U, Lähteenmäki L 2019. Råd til at lykkedes med at undgå at spise for meget. DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug. 42 p. (DCA rapport; No. 161).

MLA

Hansen, Susanne et al. Råd til at lykkedes med at undgå at spise for meget DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug. 2019. (DCA rapport; Journal number 161).

Vancouver

Hansen S, Kragelund KH, Kidmose U, Lähteenmäki L. Råd til at lykkedes med at undgå at spise for meget. DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2019. 42 p. (DCA rapport; No. 161).

Author

Hansen, Susanne ; Kragelund, Kamilla Hall ; Kidmose, Ulla ; Lähteenmäki, Liisa. / Råd til at lykkedes med at undgå at spise for meget. DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2019. 42 p. (DCA rapport; No. 161).

Bibtex

@book{7c816230914d4a36ad1894c085745b71,
title = "R{\aa}d til at lykkedes med at undg{\aa} at spise for meget",
abstract = "Linket til h{\o}jre er til den udgivne DCA rapport, og pdf dokumentet er leveringen til ministeriet.Den stigende andel af overv{\ae}gtige i vores samfund v{\ae}kker bekymring hos b{\aa}de forskere og politikere, idet overv{\ae}gt h{\o}jner forbrugerens risiko for at udvikle livsstilssygdomme. Denne rapport er baseret p{\aa} en litteraturgennemgang, der har til hensigt at afd{\ae}kke, hvilke r{\aa}d og strategier den g{\ae}ngse danske forbruger kan benytte til at lykkedes med at undg{\aa} at spise for meget i deres hverdag. Igennem litteraturen er der fundet en del faktorer, der kan v{\ae}re medvirkende til at individet spiser for meget. Alt fra at have mad st{\aa}ende i ens omgivelser, til st{\o}rrelsen p{\aa} den portion, som serveres kan fremme overspisning. Der er gennem litteraturstudiet fundet en del konkrete r{\aa}d, forbrugeren vil kunne g{\o}re brug af.",
keywords = "T0-2019",
author = "Susanne Hansen and Kragelund, {Kamilla Hall} and Ulla Kidmose and Liisa L{\"a}hteenm{\"a}ki",
year = "2019",
month = oct,
day = "24",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-93787-84-1",
volume = "161",
series = "DCA rapport",
number = "161",
publisher = "DCA - Nationalt center for f{\o}devarer og jordbrug",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Råd til at lykkedes med at undgå at spise for meget

AU - Hansen, Susanne

AU - Kragelund, Kamilla Hall

AU - Kidmose, Ulla

AU - Lähteenmäki, Liisa

PY - 2019/10/24

Y1 - 2019/10/24

N2 - Linket til højre er til den udgivne DCA rapport, og pdf dokumentet er leveringen til ministeriet.Den stigende andel af overvægtige i vores samfund vækker bekymring hos både forskere og politikere, idet overvægt højner forbrugerens risiko for at udvikle livsstilssygdomme. Denne rapport er baseret på en litteraturgennemgang, der har til hensigt at afdække, hvilke råd og strategier den gængse danske forbruger kan benytte til at lykkedes med at undgå at spise for meget i deres hverdag. Igennem litteraturen er der fundet en del faktorer, der kan være medvirkende til at individet spiser for meget. Alt fra at have mad stående i ens omgivelser, til størrelsen på den portion, som serveres kan fremme overspisning. Der er gennem litteraturstudiet fundet en del konkrete råd, forbrugeren vil kunne gøre brug af.

AB - Linket til højre er til den udgivne DCA rapport, og pdf dokumentet er leveringen til ministeriet.Den stigende andel af overvægtige i vores samfund vækker bekymring hos både forskere og politikere, idet overvægt højner forbrugerens risiko for at udvikle livsstilssygdomme. Denne rapport er baseret på en litteraturgennemgang, der har til hensigt at afdække, hvilke råd og strategier den gængse danske forbruger kan benytte til at lykkedes med at undgå at spise for meget i deres hverdag. Igennem litteraturen er der fundet en del faktorer, der kan være medvirkende til at individet spiser for meget. Alt fra at have mad stående i ens omgivelser, til størrelsen på den portion, som serveres kan fremme overspisning. Der er gennem litteraturstudiet fundet en del konkrete råd, forbrugeren vil kunne gøre brug af.

KW - T0-2019

M3 - Rapport

SN - 978-87-93787-84-1

VL - 161

T3 - DCA rapport

BT - Råd til at lykkedes med at undgå at spise for meget

PB - DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug

ER -