Aarhus University Seal

Målrettet kommunikation til unge på erhvervsuddannelser: fokus på ”food literacy” i en ny livssituation

Research output: Book/anthology/dissertation/reportReportCommissioned

Standard

Målrettet kommunikation til unge på erhvervsuddannelser : fokus på ”food literacy” i en ny livssituation. / Laasholdt, Amanda Videbæk; Hansen, Susanne; Grønhøj, Alice.

Aarhus : Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2020. 135 p. (DCA rapport; No. 171).

Research output: Book/anthology/dissertation/reportReportCommissioned

Harvard

APA

CBE

Laasholdt AV, Hansen S, Grønhøj A 2020. Målrettet kommunikation til unge på erhvervsuddannelser: fokus på ”food literacy” i en ny livssituation. Aarhus: Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug. 135 p. (DCA rapport; No. 171).

MLA

Laasholdt, Amanda Videbæk, Susanne Hansen, and Alice Grønhøj Målrettet kommunikation til unge på erhvervsuddannelser: fokus på ”food literacy” i en ny livssituation Aarhus: Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug. 2020. (DCA rapport; Journal number 171).

Vancouver

Laasholdt AV, Hansen S, Grønhøj A. Målrettet kommunikation til unge på erhvervsuddannelser: fokus på ”food literacy” i en ny livssituation. Aarhus: Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2020. 135 p. (DCA rapport; No. 171).

Author

Laasholdt, Amanda Videbæk ; Hansen, Susanne ; Grønhøj, Alice. / Målrettet kommunikation til unge på erhvervsuddannelser : fokus på ”food literacy” i en ny livssituation. Aarhus : Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2020. 135 p. (DCA rapport; No. 171).

Bibtex

@book{20dbc44d12f54337802e5e8077ef5327,
title = "M{\aa}lrettet kommunikation til unge p{\aa} erhvervsuddannelser: fokus p{\aa} ”food literacy” i en ny livssituation",
abstract = "Linket til h{\o}jre henviser til rapporten i trykt format til downloadDokumentet over linket er selve leveringen til ministeriet med f{\o}lgebrevIf{\o}lge den nationale sundhedsprofil var 51% af den danske befolkning overv{\ae}gtige i 2017. Mange forskere peger p{\aa}, at tendensen med at overspise kan h{\ae}nge sammen med stigende portionsst{\o}rrelser. P{\aa} den baggrund har n{\ae}rv{\ae}rende unders{\o}gelsen haft til form{\aa}l at unders{\o}ge danske forbrugeres portionsopfattelser og forbrug af slik, chips og sodavand. Unders{\o}gelsen best{\aa}r af fire dele. Del 1 er en litteraturgennemgang. Del 2 er en markedsanalyse af udviklingen i salg af slik, bland-selv-slik og chips med fokus p{\aa} forskellige portionsst{\o}rrelser. Del 3 best{\aa}r af to sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelser af danske forbrugeres portionsopfattelser af henholdsvis slik og chips. Del 4 er en interviewunders{\o}gelse med danske for{\ae}ldre. Unders{\o}gelsens resultater kan bl.a. danne grundlag for nye tiltag til at begr{\ae}nse danskernes indtag af slik og chips – fx nye kommunikationsstrategier. ",
keywords = "T0-2020",
author = "Laasholdt, {Amanda Videb{\ae}k} and Susanne Hansen and Alice Gr{\o}nh{\o}j",
note = "Journal 2019-760-001177",
year = "2020",
month = apr,
day = "29",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-93998-10-0,",
series = "DCA rapport",
number = "171",
publisher = "Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for F{\o}devarer og Jordbrug",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Målrettet kommunikation til unge på erhvervsuddannelser

T2 - fokus på ”food literacy” i en ny livssituation

AU - Laasholdt, Amanda Videbæk

AU - Hansen, Susanne

AU - Grønhøj, Alice

N1 - Journal 2019-760-001177

PY - 2020/4/29

Y1 - 2020/4/29

N2 - Linket til højre henviser til rapporten i trykt format til downloadDokumentet over linket er selve leveringen til ministeriet med følgebrevIfølge den nationale sundhedsprofil var 51% af den danske befolkning overvægtige i 2017. Mange forskere peger på, at tendensen med at overspise kan hænge sammen med stigende portionsstørrelser. På den baggrund har nærværende undersøgelsen haft til formål at undersøge danske forbrugeres portionsopfattelser og forbrug af slik, chips og sodavand. Undersøgelsen består af fire dele. Del 1 er en litteraturgennemgang. Del 2 er en markedsanalyse af udviklingen i salg af slik, bland-selv-slik og chips med fokus på forskellige portionsstørrelser. Del 3 består af to spørgeskemaundersøgelser af danske forbrugeres portionsopfattelser af henholdsvis slik og chips. Del 4 er en interviewundersøgelse med danske forældre. Undersøgelsens resultater kan bl.a. danne grundlag for nye tiltag til at begrænse danskernes indtag af slik og chips – fx nye kommunikationsstrategier.

AB - Linket til højre henviser til rapporten i trykt format til downloadDokumentet over linket er selve leveringen til ministeriet med følgebrevIfølge den nationale sundhedsprofil var 51% af den danske befolkning overvægtige i 2017. Mange forskere peger på, at tendensen med at overspise kan hænge sammen med stigende portionsstørrelser. På den baggrund har nærværende undersøgelsen haft til formål at undersøge danske forbrugeres portionsopfattelser og forbrug af slik, chips og sodavand. Undersøgelsen består af fire dele. Del 1 er en litteraturgennemgang. Del 2 er en markedsanalyse af udviklingen i salg af slik, bland-selv-slik og chips med fokus på forskellige portionsstørrelser. Del 3 består af to spørgeskemaundersøgelser af danske forbrugeres portionsopfattelser af henholdsvis slik og chips. Del 4 er en interviewundersøgelse med danske forældre. Undersøgelsens resultater kan bl.a. danne grundlag for nye tiltag til at begrænse danskernes indtag af slik og chips – fx nye kommunikationsstrategier.

KW - T0-2020

M3 - Rapport

SN - 978-87-93998-10-0,

T3 - DCA rapport

BT - Målrettet kommunikation til unge på erhvervsuddannelser

PB - Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug

CY - Aarhus

ER -