Kvalitetsindeks 2017: Fokus på familiens måltidsstruktur

Kristiane Holk Jeppesen, Gitte Lundberg Hansen, Tino Bech-Larsen, Klaus G Grunert

Research output: Book/anthology/dissertation/reportReportCommissioned

2513 Downloads (Pure)

Abstract

Linket til højre henviser til rapporten i trykt format til download.
Dokumentet over linket er selve leveringen til ministeriet med følgebrev.

Med afsæt i Miljø- og Fødevareministeriets ønske om, at nutidige og fremtidige generationer af forbrugere får større fokus på fødevarekvalitet, blev der i 2014 udviklet og afprøvet et spørgeskemainstrument til afdækning af sammenhængen mellem forbrugernes opfattelse af fødevarekvalitet, måltidskvalitet og tilfredshed med fødevarer og måltider. På baggrund af udviklingen af et instrument til at måle forbrugernes madlavningskompetencer, beskrev Kvalitetsindeks 2015, hvordan sådanne kompetencer påvirker forbrugernes tilfredshed. Tilsvarende beskrev Kvalitetsindeks 2016 en analyse af forbrugernes kvalitetsopfattelse af og tilfredshed med convenience-fødevarer. På baggrund af en videreudvikling af det spørgeskemainstrument, der er blevet anvendt i de foregående år, har nærværende rapport fokus på de måltidsstrukturer, roller og regler, der kendetegner danske familiers fødevareforbrug.
Original languageDanish
Volume111
Number of pages119
ISBN (Print)978-87-93643-10-9
ISBN (Electronic)978-87-93643-11-6
Publication statusPublished - 15 Nov 2017

Cite this