Aarhus University Seal

Kultur i bevægelse: Fra deltagerobservation til kulturanalyse - i det fysiske rum

Research output: Book/anthology/dissertation/reportBookResearchpeer-review

Standard

Kultur i bevægelse : Fra deltagerobservation til kulturanalyse - i det fysiske rum. / Hasse, Cathrine.

København : Samfundslitteratur, 2002. 410 p. (Kultur i bevægelse).

Research output: Book/anthology/dissertation/reportBookResearchpeer-review

Harvard

Hasse, C 2002, Kultur i bevægelse: Fra deltagerobservation til kulturanalyse - i det fysiske rum. Kultur i bevægelse, Samfundslitteratur, København.

APA

CBE

Hasse C 2002. Kultur i bevægelse: Fra deltagerobservation til kulturanalyse - i det fysiske rum. København: Samfundslitteratur. 410 p. (Kultur i bevægelse).

MLA

Vancouver

Hasse C. Kultur i bevægelse: Fra deltagerobservation til kulturanalyse - i det fysiske rum. København: Samfundslitteratur, 2002. 410 p. (Kultur i bevægelse).

Author

Hasse, Cathrine. / Kultur i bevægelse : Fra deltagerobservation til kulturanalyse - i det fysiske rum. København : Samfundslitteratur, 2002. 410 p. (Kultur i bevægelse).

Bibtex

@book{7f2783902e1111dcaa58000ea68e967b,
title = "Kultur i bev{\ae}gelse: Fra deltagerobservation til kulturanalyse - i det fysiske rum",
abstract = "Bogen belyser et nyt videns- og l{\ae}ringsfelt: den kulturelle l{\ae}reproces. Kultur belyses som det vi sanser og erfarer vores omverden med - i lige s{\aa} h{\o}j grad som det vi sanser og erfarer. Gennem et konkret felarbejde blandt en gruppe nyankomne fysikstuderende belyses in- og eksklusioner fra en kultur, der m{\aa} v{\ae}re i konstant bev{\ae}gelse for at kunne genskabes som erfaringsf{\ae}llesskab. Bogen belyser endvidere, hvorledes forskeren selv deltager i de erfaringsskabende processer som positioneret i fysiske rum, der forandrer sig gennem l{\ae}reprocessens transformationer.",
keywords = "Kulturelle l{\ae}reprocesser, sanseerfaring i fysiske rum, relationelle udviklingszoner, deltagerobservation, kulturanalyse, in- og eksklusion, kulturel motivation, sprezzatura",
author = "Cathrine Hasse",
year = "2002",
language = "Dansk",
isbn = "87-593-0911-3",
series = "Kultur i bev{\ae}gelse",
publisher = "Samfundslitteratur",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Kultur i bevægelse

T2 - Fra deltagerobservation til kulturanalyse - i det fysiske rum

AU - Hasse, Cathrine

PY - 2002

Y1 - 2002

N2 - Bogen belyser et nyt videns- og læringsfelt: den kulturelle læreproces. Kultur belyses som det vi sanser og erfarer vores omverden med - i lige så høj grad som det vi sanser og erfarer. Gennem et konkret felarbejde blandt en gruppe nyankomne fysikstuderende belyses in- og eksklusioner fra en kultur, der må være i konstant bevægelse for at kunne genskabes som erfaringsfællesskab. Bogen belyser endvidere, hvorledes forskeren selv deltager i de erfaringsskabende processer som positioneret i fysiske rum, der forandrer sig gennem læreprocessens transformationer.

AB - Bogen belyser et nyt videns- og læringsfelt: den kulturelle læreproces. Kultur belyses som det vi sanser og erfarer vores omverden med - i lige så høj grad som det vi sanser og erfarer. Gennem et konkret felarbejde blandt en gruppe nyankomne fysikstuderende belyses in- og eksklusioner fra en kultur, der må være i konstant bevægelse for at kunne genskabes som erfaringsfællesskab. Bogen belyser endvidere, hvorledes forskeren selv deltager i de erfaringsskabende processer som positioneret i fysiske rum, der forandrer sig gennem læreprocessens transformationer.

KW - Kulturelle læreprocesser

KW - sanseerfaring i fysiske rum

KW - relationelle udviklingszoner

KW - deltagerobservation

KW - kulturanalyse

KW - in- og eksklusion

KW - kulturel motivation

KW - sprezzatura

M3 - Bog

SN - 87-593-0911-3

T3 - Kultur i bevægelse

BT - Kultur i bevægelse

PB - Samfundslitteratur

CY - København

ER -