Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Kontaktsomhed, tilsætning og personlighed - om pædagogisk arbejde med voksne med udviklingshæmning i botilbud

Research output: Contribution to book/anthology/report/proceedingBook chapterCommunication

Standard

Kontaktsomhed, tilsætning og personlighed - om pædagogisk arbejde med voksne med udviklingshæmning i botilbud. / Højmark, Annemarie.

Perspektiver på pædagogisk faglighed for voksne med udviklingshæmning - En KvaliKomBo antologi. ed. / Søren Langager. 1. ed. Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU) Aarhus Universitet, 2013. p. 59-76 (Socialpædagogisk faglighed og voksne med psykisk/fysisk handicap).

Research output: Contribution to book/anthology/report/proceedingBook chapterCommunication

Harvard

Højmark, A 2013, Kontaktsomhed, tilsætning og personlighed - om pædagogisk arbejde med voksne med udviklingshæmning i botilbud. in S Langager (ed.), Perspektiver på pædagogisk faglighed for voksne med udviklingshæmning - En KvaliKomBo antologi. 1 edn, Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU) Aarhus Universitet, Socialpædagogisk faglighed og voksne med psykisk/fysisk handicap, pp. 59-76.

APA

Højmark, A. (2013). Kontaktsomhed, tilsætning og personlighed - om pædagogisk arbejde med voksne med udviklingshæmning i botilbud. In S. Langager (Ed.), Perspektiver på pædagogisk faglighed for voksne med udviklingshæmning - En KvaliKomBo antologi (1 ed., pp. 59-76). Socialpædagogisk faglighed og voksne med psykisk/fysisk handicap

CBE

Højmark A. 2013. Kontaktsomhed, tilsætning og personlighed - om pædagogisk arbejde med voksne med udviklingshæmning i botilbud. Langager S, editor. In Perspektiver på pædagogisk faglighed for voksne med udviklingshæmning - En KvaliKomBo antologi. 1 ed. Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU) Aarhus Universitet. pp. 59-76. (Socialpædagogisk faglighed og voksne med psykisk/fysisk handicap).

MLA

Højmark, Annemarie "Kontaktsomhed, tilsætning og personlighed - om pædagogisk arbejde med voksne med udviklingshæmning i botilbud". Langager, Søren (ed.). Perspektiver på pædagogisk faglighed for voksne med udviklingshæmning - En KvaliKomBo antologi. 1 udg., Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU) Aarhus Universitet. (Socialpædagogisk faglighed og voksne med psykisk/fysisk handicap). 2013, 59-76.

Vancouver

Højmark A. Kontaktsomhed, tilsætning og personlighed - om pædagogisk arbejde med voksne med udviklingshæmning i botilbud. In Langager S, editor, Perspektiver på pædagogisk faglighed for voksne med udviklingshæmning - En KvaliKomBo antologi. 1 ed. Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU) Aarhus Universitet. 2013. p. 59-76. (Socialpædagogisk faglighed og voksne med psykisk/fysisk handicap).

Author

Højmark, Annemarie. / Kontaktsomhed, tilsætning og personlighed - om pædagogisk arbejde med voksne med udviklingshæmning i botilbud. Perspektiver på pædagogisk faglighed for voksne med udviklingshæmning - En KvaliKomBo antologi. editor / Søren Langager. 1. ed. Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU) Aarhus Universitet, 2013. pp. 59-76 (Socialpædagogisk faglighed og voksne med psykisk/fysisk handicap).

Bibtex

@inbook{33c9f3c82b1e4a5a82187dfb99f1156c,
title = "Kontaktsomhed, tils{\ae}tning og personlighed - om p{\ae}dagogisk arbejde med voksne med udviklingsh{\ae}mning i botilbud",
author = "Annemarie H{\o}jmark",
year = "2013",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7684-939-9",
series = "Socialp{\ae}dagogisk faglighed og voksne med psykisk/fysisk handicap",
publisher = "DPU's Forskningsprogram {\textquoteright}Social‐ og specialp{\ae}dagogik",
pages = "59--76",
editor = "S{\o}ren Langager",
booktitle = "Perspektiver p{\aa} p{\ae}dagogisk faglighed for voksne med udviklingsh{\ae}mning - En KvaliKomBo antologi",
edition = "1",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Kontaktsomhed, tilsætning og personlighed - om pædagogisk arbejde med voksne med udviklingshæmning i botilbud

AU - Højmark, Annemarie

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7684-939-9

T3 - Socialpædagogisk faglighed og voksne med psykisk/fysisk handicap

SP - 59

EP - 76

BT - Perspektiver på pædagogisk faglighed for voksne med udviklingshæmning - En KvaliKomBo antologi

A2 - Langager, Søren

CY - Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU) Aarhus Universitet

ER -