Department of Psychology and Behavioural Sciences

Inddragelse af forældre i behandlingen

Research output: Contribution to book/anthology/report/proceedingBook chapterResearch

Standard

Inddragelse af forældre i behandlingen. / Thastum, M.; Kristensen, O.S. (Editor); Hybel.K.A. (Editor) et al.
Børn og unge på døgninstitutioner: - Udvikling af et forskningsprogram på basis af en forskningsoversigt. Aarhus: Aarhus Amt/Jysk socialforskning og evalueringsarbejde, 2001. p. 81-89.

Research output: Contribution to book/anthology/report/proceedingBook chapterResearch

Harvard

Thastum, M, Kristensen, OS (ed.), Hybel.K.A. (ed.), Thastum, M (ed.), Vincenti, G (ed.) & Villumsen, K (ed.) 2001, Inddragelse af forældre i behandlingen. in Børn og unge på døgninstitutioner: - Udvikling af et forskningsprogram på basis af en forskningsoversigt. Aarhus Amt/Jysk socialforskning og evalueringsarbejde, Aarhus, pp. 81-89.

APA

Thastum, M., Kristensen, O. S. (Ed.), Hybel.K.A. (Ed.), Thastum, M. (Ed.), Vincenti, G. (Ed.), & Villumsen, K. (Ed.) (2001). Inddragelse af forældre i behandlingen. In Børn og unge på døgninstitutioner: - Udvikling af et forskningsprogram på basis af en forskningsoversigt (pp. 81-89). Aarhus Amt/Jysk socialforskning og evalueringsarbejde.

CBE

Thastum M, Kristensen OS, Hybel.K.A. , Thastum M, Vincenti G, Villumsen K, ed. 2001. Inddragelse af forældre i behandlingen. In Børn og unge på døgninstitutioner: - Udvikling af et forskningsprogram på basis af en forskningsoversigt. Aarhus: Aarhus Amt/Jysk socialforskning og evalueringsarbejde. pp. 81-89.

MLA

Thastum, M. et al. "Inddragelse af forældre i behandlingen". Børn og unge på døgninstitutioner: - Udvikling af et forskningsprogram på basis af en forskningsoversigt. Aarhus: Aarhus Amt/Jysk socialforskning og evalueringsarbejde. 2001, 81-89.

Vancouver

Thastum M, Kristensen OS, (ed.), Hybel.K.A., (ed.), Thastum M, (ed.), Vincenti G, (ed.), Villumsen K, (ed.). Inddragelse af forældre i behandlingen. In Børn og unge på døgninstitutioner: - Udvikling af et forskningsprogram på basis af en forskningsoversigt. Aarhus: Aarhus Amt/Jysk socialforskning og evalueringsarbejde. 2001. p. 81-89

Author

Thastum, M. ; Kristensen, O.S. (Editor) ; Hybel.K.A. (Editor) et al. / Inddragelse af forældre i behandlingen. Børn og unge på døgninstitutioner: - Udvikling af et forskningsprogram på basis af en forskningsoversigt. Aarhus : Aarhus Amt/Jysk socialforskning og evalueringsarbejde, 2001. pp. 81-89

Bibtex

@inbook{c6a3f450984511dabee902004c4f4f50,
title = "Inddragelse af for{\ae}ldre i behandlingen",
author = "M. Thastum and O.S. Kristensen and Hybel.K.A. and M. Thastum and G. Vincenti and K. Villumsen",
year = "2001",
language = "Dansk",
pages = "81--89",
booktitle = "B{\o}rn og unge p{\aa} d{\o}gninstitutioner",
publisher = "Aarhus Amt/Jysk socialforskning og evalueringsarbejde",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Inddragelse af forældre i behandlingen

AU - Thastum, M.

A2 - Kristensen, O.S.

A2 - Hybel.K.A., null

A2 - Thastum, M.

A2 - Vincenti, G.

A2 - Villumsen, K.

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 81

EP - 89

BT - Børn og unge på døgninstitutioner

PB - Aarhus Amt/Jysk socialforskning og evalueringsarbejde

CY - Aarhus

ER -