Hver sin ret, men hvordan?

Karen Wistoft, Boris Andersen

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationResearch

Abstract

I slutningen af 2020 satte ”Rådet for sund mad”, i samarbejde med Selskabet for Mad & Læring og Foreningen for Madkundskab, fokus på mad, måltider og smag i sammenhæng med de udfordringer som madkundskabslærere dagligt står overfor i undervisningen, når de møder elevernes mangeartede præferencer og udtryk for det, som de vil/ikke vil og må/ikke må spise. Det skete med afsæt i Karen Wistofts forskning, bl.a. i regi af det Nordea-støttede initiativ ”SMAG FOR LIVET”.
Original languageDanish
Publication dateMay 2021
Publisher Foreningen for Madkundskab
Publication statusPublished - May 2021
  • Madmæssig mangfoldighed i Madkundskab

    Wistoft, K. (PI), Pless, M. (PI), Frerks, C. G. (PI), Hansen, S. T. (PI), Damsgård, C. (PI), Vial, M. (PI) & Carlsen, H. B. (PI)

    01/02/202131/12/2021

    Project: Research

    File
  • Akademi for Madkundskabsdidaktik

    Wistoft, K. (PI)

    20/09/201801/10/2022

    Project: Research

    File
  • SfL 2.0: Smag for Livet - med smagen som brobygger

    Wistoft, K. (Project manager), Mouritsen, O. G. (Project manager), Hedegaard, L.-L. (Project manager), Sørensen, S. (Project manager), Schneider, M. (Project coordinator), Højgaard Christensen, J. (Participant), Stovgaard, M. (Participant), Thrane, C. (Participant) & Brahe, T. (Participant)

    01/07/201830/06/2021

    Project: Research

    File
  • Conference on School Meals

    Wistoft, K. (Participant)

    8 Jun 202210 Jun 2022

    Activity: Participating in or organising an event typesParticipation in or organisation af a conference

Cite this