Hørbylundemanden. Introduktion til Per Højholts forfatterskab.

Research output: Book/anthology/dissertation/reportBook

Standard

Hørbylundemanden. Introduktion til Per Højholts forfatterskab. / Kjerkegaard, Stefan.

Århus : Aarhus Universitetsforlag, 2009. 198 p.

Research output: Book/anthology/dissertation/reportBook

Harvard

APA

CBE

MLA

Vancouver

Author

Bibtex

@book{faf93130cf7211dea30a000ea68e967b,
title = "H{\o}rbylundemanden.: Introduktion til Per H{\o}jholts forfatterskab.",
abstract = "Per H{\o}jholt var {\'e}n af det 20. {\aa}rhundredes v{\ae}sentligste nordiske digtere. Med sit us{\ae}dvanlige talent var han en drivende kraft i moderniseringen af dansk litteratur fra 1960{\textquoteright}erne og frem. Denne bog er en introduktion til hans forfatterskab, skrevet til entusiastiske litteraturl{\ae}sere, litteraturstuderende og undervisere i litteratur. Bogen besk{\ae}ftiger sig med v{\ae}sentlige tekster ud fra en periodeinddeling af forfatterskabet og kaster is{\ae}r nyt lys over den tidlige og sene fase, ligesom den introducerer til centrale tematikker i H{\o}jholts nyskabende tekster og pr{\ae}senterer hans konsekvente syn p{\aa} litteraturen og livet.",
keywords = "Per H{\o}jholt, Per H{\o}jholt",
author = "Stefan Kjerkegaard",
year = "2009",
language = "Dansk",
isbn = "9788779344624",
publisher = "Aarhus Universitetsforlag",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Hørbylundemanden.

T2 - Introduktion til Per Højholts forfatterskab.

AU - Kjerkegaard, Stefan

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Per Højholt var én af det 20. århundredes væsentligste nordiske digtere. Med sit usædvanlige talent var han en drivende kraft i moderniseringen af dansk litteratur fra 1960’erne og frem. Denne bog er en introduktion til hans forfatterskab, skrevet til entusiastiske litteraturlæsere, litteraturstuderende og undervisere i litteratur. Bogen beskæftiger sig med væsentlige tekster ud fra en periodeinddeling af forfatterskabet og kaster især nyt lys over den tidlige og sene fase, ligesom den introducerer til centrale tematikker i Højholts nyskabende tekster og præsenterer hans konsekvente syn på litteraturen og livet.

AB - Per Højholt var én af det 20. århundredes væsentligste nordiske digtere. Med sit usædvanlige talent var han en drivende kraft i moderniseringen af dansk litteratur fra 1960’erne og frem. Denne bog er en introduktion til hans forfatterskab, skrevet til entusiastiske litteraturlæsere, litteraturstuderende og undervisere i litteratur. Bogen beskæftiger sig med væsentlige tekster ud fra en periodeinddeling af forfatterskabet og kaster især nyt lys over den tidlige og sene fase, ligesom den introducerer til centrale tematikker i Højholts nyskabende tekster og præsenterer hans konsekvente syn på litteraturen og livet.

KW - Per Højholt

KW - Per Højholt

M3 - Bog

SN - 9788779344624

BT - Hørbylundemanden.

PB - Aarhus Universitetsforlag

CY - Århus

ER -