Aarhus University Seal

Fremtidens Sundhed S1E7 Sundhed På Skoleskemaet

Research output: Non-textual formPictures, Video and sound recordings (digital)Communication

Standard

Fremtidens Sundhed S1E7 Sundhed På Skoleskemaet. Holm, Claus (Other). 2022.

Research output: Non-textual formPictures, Video and sound recordings (digital)Communication

Harvard

APA

CBE

Holm C. 2022. Fremtidens Sundhed S1E7 Sundhed På Skoleskemaet. [Pictures, Video and sound recordings (digital)].

MLA

Vancouver

Author

Holm, Claus (Other). / Fremtidens Sundhed S1E7 Sundhed På Skoleskemaet. [Pictures, Video and sound recordings (digital)].

Bibtex

@misc{aef3843ce15343778ca54cf5a1e5a814,
title = "Fremtidens Sundhed S1E7 Sundhed P{\aa} Skoleskemaet",
abstract = "Skal folkeskolen spille en st{\o}rre rolle i forhold til befolkningssundheden og de sociale uligheder, vi ser p{\aa} sundhedsomr{\aa}det, n{\aa}r nu det er der, vi alle m{\o}des, og hvor vi m{\aa}ske kan gribe ind tidligt nok?Det har Falcks CEO, Jakob Riis, spurgt Morten Gr{\o}nb{\ae}k, l{\ae}ge og direkt{\o}r for Statens Institut for Folkesundhed & formand for Vidensr{\aa}d for Forebyggelse samt Claus Holm, Lektor og leder af DPU p{\aa} {\AA}rhus universitet, om. Vi h{\aa}ber, I vil lytte med.",
author = "Claus Holm",
year = "2022",
month = jul,
language = "Dansk",

}

RIS

TY - ADVS

T1 - Fremtidens Sundhed S1E7 Sundhed På Skoleskemaet

A2 - Holm, Claus

PY - 2022/7

Y1 - 2022/7

N2 - Skal folkeskolen spille en større rolle i forhold til befolkningssundheden og de sociale uligheder, vi ser på sundhedsområdet, når nu det er der, vi alle mødes, og hvor vi måske kan gribe ind tidligt nok?Det har Falcks CEO, Jakob Riis, spurgt Morten Grønbæk, læge og direktør for Statens Institut for Folkesundhed & formand for Vidensråd for Forebyggelse samt Claus Holm, Lektor og leder af DPU på Århus universitet, om. Vi håber, I vil lytte med.

AB - Skal folkeskolen spille en større rolle i forhold til befolkningssundheden og de sociale uligheder, vi ser på sundhedsområdet, når nu det er der, vi alle mødes, og hvor vi måske kan gribe ind tidligt nok?Det har Falcks CEO, Jakob Riis, spurgt Morten Grønbæk, læge og direktør for Statens Institut for Folkesundhed & formand for Vidensråd for Forebyggelse samt Claus Holm, Lektor og leder af DPU på Århus universitet, om. Vi håber, I vil lytte med.

M3 - Billeder, Video- og Lydoptagelser (digital)

ER -