Department of Psychology and Behavioural Sciences

Fra relationskompetencer til tilværelseskompetencer - et pilotprojekt

Research output: Contribution to book/anthology/report/proceedingBook chapterResearchpeer-review

Standard

Fra relationskompetencer til tilværelseskompetencer - et pilotprojekt. / Skibsted, Else ; Bertelsen, Preben.

Relationskompetencer i læreruddannelse og skole. ed. / Else Skibsted; Noomi Matthiesen. Aarhus : Dafolo, 2016. p. 159-178 (Undervisning og læring).

Research output: Contribution to book/anthology/report/proceedingBook chapterResearchpeer-review

Harvard

Skibsted, E & Bertelsen, P 2016, Fra relationskompetencer til tilværelseskompetencer - et pilotprojekt. in E Skibsted & N Matthiesen (eds), Relationskompetencer i læreruddannelse og skole. Dafolo, Aarhus, Undervisning og læring, pp. 159-178.

APA

Skibsted, E., & Bertelsen, P. (2016). Fra relationskompetencer til tilværelseskompetencer - et pilotprojekt. In E. Skibsted, & N. Matthiesen (Eds.), Relationskompetencer i læreruddannelse og skole (pp. 159-178). Dafolo. Undervisning og læring

CBE

Skibsted E, Bertelsen P. 2016. Fra relationskompetencer til tilværelseskompetencer - et pilotprojekt. Skibsted E, Matthiesen N, editors. In Relationskompetencer i læreruddannelse og skole. Aarhus: Dafolo. pp. 159-178. (Undervisning og læring).

MLA

Skibsted, Else and Preben Bertelsen "Fra relationskompetencer til tilværelseskompetencer - et pilotprojekt". and Skibsted, Else Matthiesen, Noomi (editors). Relationskompetencer i læreruddannelse og skole. Chapter 8, Aarhus: Dafolo. (Undervisning og læring). 2016, 159-178.

Vancouver

Skibsted E, Bertelsen P. Fra relationskompetencer til tilværelseskompetencer - et pilotprojekt. In Skibsted E, Matthiesen N, editors, Relationskompetencer i læreruddannelse og skole. Aarhus: Dafolo. 2016. p. 159-178. (Undervisning og læring).

Author

Skibsted, Else ; Bertelsen, Preben. / Fra relationskompetencer til tilværelseskompetencer - et pilotprojekt. Relationskompetencer i læreruddannelse og skole. editor / Else Skibsted ; Noomi Matthiesen. Aarhus : Dafolo, 2016. pp. 159-178 (Undervisning og læring).

Bibtex

@inbook{41a5f4e585474e7a91461c9aafc04791,
title = "Fra relationskompetencer til tilv{\ae}relseskompetencer - et pilotprojekt",
abstract = "Bidrag til en didaktisering af l{\ae}rernes arbejde med at styrke elevernes inklusion og trivsel i skolen. En antagelse er at Tilv{\ae}relsespsykologien kan vise, hvordan fundamentale tilv{\ae}relseskompetencer giver konkret indhold og retning til hvordan eleverne kan f{\aa} greb om den almene tilv{\ae}relsesopgave, det er at indg{\aa} p{\aa} en inkluderende m{\aa}de i klassef{\ae}llesskabet",
keywords = "Tilv{\ae}relsespsykologi, tilv{\ae}relseskompetencer, inklusion i skolen",
author = "Else Skibsted and Preben Bertelsen",
year = "2016",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7160-354-5",
series = "Undervisning og l{\ae}ring",
publisher = "Dafolo",
pages = "159--178",
editor = "Skibsted, {Else } and Noomi Matthiesen",
booktitle = "Relationskompetencer i l{\ae}reruddannelse og skole",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Fra relationskompetencer til tilværelseskompetencer - et pilotprojekt

AU - Skibsted, Else

AU - Bertelsen, Preben

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Bidrag til en didaktisering af lærernes arbejde med at styrke elevernes inklusion og trivsel i skolen. En antagelse er at Tilværelsespsykologien kan vise, hvordan fundamentale tilværelseskompetencer giver konkret indhold og retning til hvordan eleverne kan få greb om den almene tilværelsesopgave, det er at indgå på en inkluderende måde i klassefællesskabet

AB - Bidrag til en didaktisering af lærernes arbejde med at styrke elevernes inklusion og trivsel i skolen. En antagelse er at Tilværelsespsykologien kan vise, hvordan fundamentale tilværelseskompetencer giver konkret indhold og retning til hvordan eleverne kan få greb om den almene tilværelsesopgave, det er at indgå på en inkluderende måde i klassefællesskabet

KW - Tilværelsespsykologi

KW - tilværelseskompetencer

KW - inklusion i skolen

UR - https://www.statsbiblioteket.dk/au/?locale=da#/search?query=recordID:"sb_6272095"

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7160-354-5

T3 - Undervisning og læring

SP - 159

EP - 178

BT - Relationskompetencer i læreruddannelse og skole

A2 - Skibsted, Else

A2 - Matthiesen, Noomi

PB - Dafolo

CY - Aarhus

ER -