Department of Economics and Business Economics

Forbrugerens udfordringer med forsikrings- og pensionsbeslutninger

Research output: Contribution to journal/Conference contribution in journal/Contribution to newspaperJournal articleResearchpeer-review

Standard

Forbrugerens udfordringer med forsikrings- og pensionsbeslutninger. / Hougaard Jensen, Svend E.; Kallestrup-Lamb, Malene; Mogensen, Steffen et al.

In: Finans/Invest, Vol. 2020, No. 2, 2020.

Research output: Contribution to journal/Conference contribution in journal/Contribution to newspaperJournal articleResearchpeer-review

Harvard

APA

CBE

MLA

Hougaard Jensen, Svend E. et al. "Forbrugerens udfordringer med forsikrings- og pensionsbeslutninger". Finans/Invest. 2020. 2020(2).

Vancouver

Author

Hougaard Jensen, Svend E. ; Kallestrup-Lamb, Malene ; Mogensen, Steffen et al. / Forbrugerens udfordringer med forsikrings- og pensionsbeslutninger. In: Finans/Invest. 2020 ; Vol. 2020, No. 2.

Bibtex

@article{2506039acf654c1ca34afb92893e2b02,
title = "Forbrugerens udfordringer med forsikrings- og pensionsbeslutninger",
abstract = "Undervejs gennem livet kan man blive ramt af uheld, ulykke eller sygdom. Man kan ogs{\aa} ende med at blive meget gammel. For at sikre en j{\ae}vn forbrugsprofil gennem hele livet er det derfor vigtigt at tr{\ae}ffe kvalificerede valg med hensyn til forsikringer og pension. Dette g{\ae}lder ikke blot pensionsopsparing, men ogs{\aa} skadeforsikringer mod tyveri og brand; forsikringer mod sygdom, der s{\ae}tter en uden for arbejdsmarkedet for en periode samt livsforsikring. Denne artikel redeg{\o}r for nogle af de vigtigste forhold med hensyn til pensioner og forsikringer, som man skal v{\ae}re opm{\ae}rksom p{\aa} over et livsforl{\o}b, b{\aa}de generelt og i specifikke aldersklasser.",
author = "{Hougaard Jensen}, {Svend E.} and Malene Kallestrup-Lamb and Steffen Mogensen and Carsten Tanggaard",
year = "2020",
language = "Dansk",
volume = "2020",
journal = "Finans/Invest",
issn = "0106-1798",
publisher = "Fagtidskriftet Finans/Invest",
number = "2",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Forbrugerens udfordringer med forsikrings- og pensionsbeslutninger

AU - Hougaard Jensen, Svend E.

AU - Kallestrup-Lamb, Malene

AU - Mogensen, Steffen

AU - Tanggaard, Carsten

PY - 2020

Y1 - 2020

N2 - Undervejs gennem livet kan man blive ramt af uheld, ulykke eller sygdom. Man kan også ende med at blive meget gammel. For at sikre en jævn forbrugsprofil gennem hele livet er det derfor vigtigt at træffe kvalificerede valg med hensyn til forsikringer og pension. Dette gælder ikke blot pensionsopsparing, men også skadeforsikringer mod tyveri og brand; forsikringer mod sygdom, der sætter en uden for arbejdsmarkedet for en periode samt livsforsikring. Denne artikel redegør for nogle af de vigtigste forhold med hensyn til pensioner og forsikringer, som man skal være opmærksom på over et livsforløb, både generelt og i specifikke aldersklasser.

AB - Undervejs gennem livet kan man blive ramt af uheld, ulykke eller sygdom. Man kan også ende med at blive meget gammel. For at sikre en jævn forbrugsprofil gennem hele livet er det derfor vigtigt at træffe kvalificerede valg med hensyn til forsikringer og pension. Dette gælder ikke blot pensionsopsparing, men også skadeforsikringer mod tyveri og brand; forsikringer mod sygdom, der sætter en uden for arbejdsmarkedet for en periode samt livsforsikring. Denne artikel redegør for nogle af de vigtigste forhold med hensyn til pensioner og forsikringer, som man skal være opmærksom på over et livsforløb, både generelt og i specifikke aldersklasser.

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 2020

JO - Finans/Invest

JF - Finans/Invest

SN - 0106-1798

IS - 2

ER -