Etik, moral og moralisering: Bæredygtighed i madkundskabsdidaktik

Karen Wistoft

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

Klima, bæredygtighed og øko-kritisk bevidsthed fylder mere og mere på den politiske dagsorden – også i skolen. I Madkundskab er det ikke nyt at eleverne arbejder med bæredygtighed og forskellige former for fødevare¬produktion for at kvalificere deres kritiske beslutningstagning hvad angår mad og måltider. Men måderne, der undervises på, har ændret sig. Derfor er det vigtigt, at man inddrager pædagogisk og didaktisk forskning på området i undervisningen og i den pæda-gogiske hverdag.
Original languageDanish
Publication date2020
PublisherForeningen Madkundskab
Number of pages4
Publication statusPublished - 2020
  • Sensus communis

    Wistoft, K. (Speaker)

    23 Jun 2021

    Activity: Participating in or organising an event typesParticipation in or organisation of workshop, seminar or course

    File
  • Når den moralske smag bliver til velsmag

    Wistoft, K. (Speaker)

    24 Mar 2021

    Activity: Participating in or organising an event typesParticipation in or organisation of workshop, seminar or course

    File
  • MAD SMAG LÆRING

    Wistoft, K. (Organizer), Christensen, J. (Speaker), Thrane, C. (Speaker), Clark, A. (Participant) & Thorborg, M. M. R. (Participant)

    17 Jan 2020

    Activity: Participating in or organising an event typesParticipation in or organisation of workshop, seminar or course

    File

Cite this