Department of Psychology and Behavioural Sciences

Dit første barn: Evaluering af et universelt forældrekursus udbudt til førstegangsforældre i Frederiksberg Kommunes Sundhedspleje. Notat 1: Baseline.

Research output: Book/anthology/dissertation/reportReportResearch

Standard

Dit første barn : Evaluering af et universelt forældrekursus udbudt til førstegangsforældre i Frederiksberg Kommunes Sundhedspleje. Notat 1: Baseline. . / Wüst, Miriam; Kristiansen, Ida Lykke; Trillingsgaard, Tea; Nørr Fentz, Hanne.

København : VIVE - Viden til velfærd, 2018. 43 p.

Research output: Book/anthology/dissertation/reportReportResearch

Harvard

APA

CBE

MLA

Vancouver

Author

Bibtex

@book{1f19e78aff11419dbaab49dd5503c9fb,
title = "Dit f{\o}rste barn: Evaluering af et universelt for{\ae}ldrekursus udbudt til f{\o}rstegangsfor{\ae}ldre i Frederiksberg Kommunes Sundhedspleje. Notat 1: Baseline.",
abstract = "For{\ae}ldrekurset ”Dit F{\o}rste Barn” er et universelt tilbud til alle f{\o}rstegangsfor{\ae}ldre initieret af Frederiksberg Kommunes Sundhedspleje. Ud over at udvikle og afpr{\o}ve et for{\ae}ldrekursus har Frederiksberg Kommune {\o}nsket at f{\aa} systematisk viden om de effekter, som et tilbud som ”Dit F{\o}rste Barn” har. Frederiksberg Kommunes Sundhedspleje har derfor indg{\aa}et et samarbejde om at evaluere effekten i et lodtr{\ae}kningsstudie gennemf{\o}rt af forskere fra VIVE og Aarhus Universitet i forskningsprojektet CRUNCH – Center for Research on Universal Child Policies.",
author = "Miriam W{\"u}st and Kristiansen, {Ida Lykke} and Tea Trillingsgaard and {N{\o}rr Fentz}, Hanne",
year = "2018",
month = "5",
day = "1",
language = "Dansk",
publisher = "VIVE - Viden til velf{\ae}rd",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Dit første barn

T2 - Evaluering af et universelt forældrekursus udbudt til førstegangsforældre i Frederiksberg Kommunes Sundhedspleje. Notat 1: Baseline.

AU - Wüst, Miriam

AU - Kristiansen, Ida Lykke

AU - Trillingsgaard, Tea

AU - Nørr Fentz, Hanne

PY - 2018/5/1

Y1 - 2018/5/1

N2 - Forældrekurset ”Dit Første Barn” er et universelt tilbud til alle førstegangsforældre initieret af Frederiksberg Kommunes Sundhedspleje. Ud over at udvikle og afprøve et forældrekursus har Frederiksberg Kommune ønsket at få systematisk viden om de effekter, som et tilbud som ”Dit Første Barn” har. Frederiksberg Kommunes Sundhedspleje har derfor indgået et samarbejde om at evaluere effekten i et lodtrækningsstudie gennemført af forskere fra VIVE og Aarhus Universitet i forskningsprojektet CRUNCH – Center for Research on Universal Child Policies.

AB - Forældrekurset ”Dit Første Barn” er et universelt tilbud til alle førstegangsforældre initieret af Frederiksberg Kommunes Sundhedspleje. Ud over at udvikle og afprøve et forældrekursus har Frederiksberg Kommune ønsket at få systematisk viden om de effekter, som et tilbud som ”Dit Første Barn” har. Frederiksberg Kommunes Sundhedspleje har derfor indgået et samarbejde om at evaluere effekten i et lodtrækningsstudie gennemført af forskere fra VIVE og Aarhus Universitet i forskningsprojektet CRUNCH – Center for Research on Universal Child Policies.

M3 - Rapport

BT - Dit første barn

PB - VIVE - Viden til velfærd

CY - København

ER -