Den religiøse smag

Karen Wistoft

Research output: Contribution to journal/Conference contribution in journal/Contribution to newspaperJournal articleResearch

Abstract

Mad og måltider forandrer sig over tid, sted og anledning, og mange af os skaber en del af vores identitet gennem maden. Det har også indflydelse på faget Madkundskab. Faget udvikler og forandrer sig i takt med den madmæssige mangfoldighed. Men hvad betyder det egentlig? Mangfoldighed betyder alsidighed og forskellighed. Madmæssig mangfoldighed betyder, at mennesker har forskellige smagspræferencer og spiser på forskellige måder. Det gælder både i forhold til køn, alder, etnisk oprindelse, uddannelse, erhvervsbaggrund, holdninger, interesser, følelser og ikke mindst religion, tro eller kosmologi.
Original languageDanish
JournalMadkundskab
Publication statusPublished - May 2021
  • Madmæssig mangfoldighed i Madkundskab

    Wistoft, K. (PI), Pless, M. (PI), Frerks, C. G. (PI), Hansen, S. T. (PI), Damsgård, C. (PI), Vial, M. (PI) & Carlsen, H. B. (PI)

    01/02/202131/12/2021

    Project: Research

    File
  • Akademi for Madkundskabsdidaktik

    Wistoft, K. (PI)

    20/09/201801/10/2022

    Project: Research

    File
  • SfL 2.0: Smag for Livet - med smagen som brobygger

    Wistoft, K. (Project manager), Mouritsen, O. G. (Project manager), Hedegaard, L.-L. (Project manager), Sørensen, S. (Project manager), Schneider, M. (Project coordinator), Højgaard Christensen, J. (Participant), Stovgaard, M. (Participant), Thrane, C. (Participant) & Brahe, T. (Participant)

    01/07/201830/06/2021

    Project: Research

    File
  • Food Studies 2022

    Wistoft, K. (Participant)

    23 Oct 202224 Oct 2022

    Activity: Participating in or organising an event typesParticipation in or organisation af a conference

    File
  • Sensus communis

    Wistoft, K. (Speaker)

    23 Jun 2021

    Activity: Participating in or organising an event typesParticipation in or organisation of workshop, seminar or course

    File

Cite this