Aarhus University Seal

Børn og unges egne perspektiver på betydningen af deltagelse i fritids- og ungdomspædagogiske institutioner

Research output: Contribution to book/anthology/report/proceedingBook chapterResearchpeer-review

Standard

Børn og unges egne perspektiver på betydningen af deltagelse i fritids- og ungdomspædagogiske institutioner. / Rose, Pernelle .
Fritids- og ungdomspædagogik : En introduktion til større børn og unges hverdagsliv i fritids- og ungdomsklubber. ed. / Kirsten Elisa Petersen; Christoffer Schultz. Ungdomsringen: Ungdomsringens Forlag, 2023.

Research output: Contribution to book/anthology/report/proceedingBook chapterResearchpeer-review

Harvard

Rose, P 2023, Børn og unges egne perspektiver på betydningen af deltagelse i fritids- og ungdomspædagogiske institutioner. in KE Petersen & C Schultz (eds), Fritids- og ungdomspædagogik : En introduktion til større børn og unges hverdagsliv i fritids- og ungdomsklubber. Ungdomsringens Forlag, Ungdomsringen.

APA

Rose, P. (2023). Børn og unges egne perspektiver på betydningen af deltagelse i fritids- og ungdomspædagogiske institutioner. Manuscript submitted for publication. In K. E. Petersen, & C. Schultz (Eds.), Fritids- og ungdomspædagogik : En introduktion til større børn og unges hverdagsliv i fritids- og ungdomsklubber Ungdomsringens Forlag.

CBE

Rose P. 2023. Børn og unges egne perspektiver på betydningen af deltagelse i fritids- og ungdomspædagogiske institutioner. Petersen KE, Schultz C, editors. In Fritids- og ungdomspædagogik : En introduktion til større børn og unges hverdagsliv i fritids- og ungdomsklubber. Ungdomsringen: Ungdomsringens Forlag.

MLA

Rose, Pernelle "Børn og unges egne perspektiver på betydningen af deltagelse i fritids- og ungdomspædagogiske institutioner". and Petersen, Kirsten Elisa Schultz, Christoffer (editors). Fritids- og ungdomspædagogik : En introduktion til større børn og unges hverdagsliv i fritids- og ungdomsklubber. Chapter 2.1, Ungdomsringen: Ungdomsringens Forlag. 2023.

Vancouver

Rose P. Børn og unges egne perspektiver på betydningen af deltagelse i fritids- og ungdomspædagogiske institutioner. In Petersen KE, Schultz C, editors, Fritids- og ungdomspædagogik : En introduktion til større børn og unges hverdagsliv i fritids- og ungdomsklubber. Ungdomsringen: Ungdomsringens Forlag. 2023

Author

Rose, Pernelle . / Børn og unges egne perspektiver på betydningen af deltagelse i fritids- og ungdomspædagogiske institutioner. Fritids- og ungdomspædagogik : En introduktion til større børn og unges hverdagsliv i fritids- og ungdomsklubber. editor / Kirsten Elisa Petersen ; Christoffer Schultz. Ungdomsringen : Ungdomsringens Forlag, 2023.

Bibtex

@inbook{0fa240873f4f4cddb8cfc46e1b8ffd2e,
title = "B{\o}rn og unges egne perspektiver p{\aa} betydningen af deltagelse i fritids- og ungdomsp{\ae}dagogiske institutioner",
abstract = "At fritids- og ungdomsklubber har vidtr{\ae}kkende betydninger for b{\o}rn og unges oplevelser af trivsel hersker der ingen tvivl om. Vennerne, f{\ae}llesskabet, legen og aktiviteterne kendetegner nogle af de kerneelementer, der udg{\o}r drivkraften for b{\o}rn og unges tilvalg af de fritids- og ungdomsp{\ae}dagogiske tilbud. I dette kapitel vil vi derfor gerne udfolde b{\o}rn og unges egne oplevelser af, hvilke betydninger det har for dem at v{\ae}re en del af et f{\ae}llesskabende fritids- og ungdomsklubmilj{\o} og udfolde deres perspektiver p{\aa}, hvad der kendetegner et godt b{\o}rne- og ungeliv. Den fritids- og ungdomsp{\ae}dagogiske ramme repr{\ae}senterer et mulighedslandskab for m{\o}desteder, hvor (nye) venskaber med andre b{\o}rn og unge kan gro og f{\ae}llesskaber spire. Det vil vi gerne kigge n{\ae}rmere p{\aa} i n{\ae}rv{\ae}rende kapitel. ",
keywords = "Fritidsp{\ae}dagogik, Ungdomsp{\ae}dagogik, B{\o}rn og unge, Trivsel, F{\ae}llesskaber, B{\o}rnsperspektiver",
author = "Pernelle Rose",
year = "2023",
month = feb,
language = "Dansk",
editor = "Petersen, {Kirsten Elisa} and Schultz, {Christoffer }",
booktitle = "Fritids- og ungdomsp{\ae}dagogik",
publisher = "Ungdomsringens Forlag",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Børn og unges egne perspektiver på betydningen af deltagelse i fritids- og ungdomspædagogiske institutioner

AU - Rose, Pernelle

PY - 2023/2

Y1 - 2023/2

N2 - At fritids- og ungdomsklubber har vidtrækkende betydninger for børn og unges oplevelser af trivsel hersker der ingen tvivl om. Vennerne, fællesskabet, legen og aktiviteterne kendetegner nogle af de kerneelementer, der udgør drivkraften for børn og unges tilvalg af de fritids- og ungdomspædagogiske tilbud. I dette kapitel vil vi derfor gerne udfolde børn og unges egne oplevelser af, hvilke betydninger det har for dem at være en del af et fællesskabende fritids- og ungdomsklubmiljø og udfolde deres perspektiver på, hvad der kendetegner et godt børne- og ungeliv. Den fritids- og ungdomspædagogiske ramme repræsenterer et mulighedslandskab for mødesteder, hvor (nye) venskaber med andre børn og unge kan gro og fællesskaber spire. Det vil vi gerne kigge nærmere på i nærværende kapitel.

AB - At fritids- og ungdomsklubber har vidtrækkende betydninger for børn og unges oplevelser af trivsel hersker der ingen tvivl om. Vennerne, fællesskabet, legen og aktiviteterne kendetegner nogle af de kerneelementer, der udgør drivkraften for børn og unges tilvalg af de fritids- og ungdomspædagogiske tilbud. I dette kapitel vil vi derfor gerne udfolde børn og unges egne oplevelser af, hvilke betydninger det har for dem at være en del af et fællesskabende fritids- og ungdomsklubmiljø og udfolde deres perspektiver på, hvad der kendetegner et godt børne- og ungeliv. Den fritids- og ungdomspædagogiske ramme repræsenterer et mulighedslandskab for mødesteder, hvor (nye) venskaber med andre børn og unge kan gro og fællesskaber spire. Det vil vi gerne kigge nærmere på i nærværende kapitel.

KW - Fritidspædagogik

KW - Ungdomspædagogik

KW - Børn og unge

KW - Trivsel

KW - Fællesskaber

KW - Børnsperspektiver

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Fritids- og ungdomspædagogik

A2 - Petersen, Kirsten Elisa

A2 - Schultz, Christoffer

PB - Ungdomsringens Forlag

CY - Ungdomsringen

ER -