The Danish Centre for Studies in Research and Research Policy

Arbejdsvilkår ved de tidligere og nuværende sektorforsknings-institutioner

Research output: Book/anthology/dissertation/reportReportCommissioned

Nærværende rapport præsenterer resultaterne af en survey-undersøgelse blandt ansatte ved de tidligere og nuværende sektorforskningsinstitutioner.

Undersøgelsens afsæt har været et ønske om at belyse medarbejdereffekterne af den fusionsproces, der blev gennemført med effekt fra 2007 og som resulterede i en række afgørende ændringer i det offentlige forskningslandskab. Formålet er dermed at undersøge arbejdsvilkår og karriereveje hos ansatte, med særlig fokus på medarbejdereffekterne af fusionen mellem sektorforskningsinstitutioner og universiteter.

Undersøgelsen omfatter personer som var ansat ved en sektorforskningsinstitution ved slutningen af 2006 og som samtidig har haft en forskningsrelateret stilling (VIP og AC-TAP).

Undersøgelsen er udarbejdet på baggrund af en henvendelse fra Dansk Magisterforening (DM), der udtrykte en interesse for at få afdækket visse af disse spørgsmål. DM har med dette udgangspunkt finansieret undersøgelsen, men har ikke derudover haft indflydelse på hverken dataindsamling eller analyse.
Original languageDanish
Place of publicationAarhus
PublisherDansk Center for Forskningsanalyse, Aarhus Universitet
Number of pages52
Commissioning bodyDansk Magisterforening
Publication statusPublished - 23 Mar 2012

See relations at Aarhus University Citationformats

ID: 45194911