Department of Law

Andelshaveres og ejerlejlighedsejeres ret til at overlade brugsretten til andre

Research output: Contribution to book/anthology/report/proceedingBook chapterResearch

Standard

Andelshaveres og ejerlejlighedsejeres ret til at overlade brugsretten til andre. / Graven Nielsen, Kristian.

Brugsrettigheder til lokaler og fraflytningsspørgsmål: Festskrift til Dansk Selskab for Boligret 2021. 2021.

Research output: Contribution to book/anthology/report/proceedingBook chapterResearch

Harvard

Graven Nielsen, K 2021, Andelshaveres og ejerlejlighedsejeres ret til at overlade brugsretten til andre. in Brugsrettigheder til lokaler og fraflytningsspørgsmål: Festskrift til Dansk Selskab for Boligret 2021.

APA

Graven Nielsen, K. (Accepted/In press). Andelshaveres og ejerlejlighedsejeres ret til at overlade brugsretten til andre. In Brugsrettigheder til lokaler og fraflytningsspørgsmål: Festskrift til Dansk Selskab for Boligret 2021

CBE

Graven Nielsen K. 2021. Andelshaveres og ejerlejlighedsejeres ret til at overlade brugsretten til andre. In Brugsrettigheder til lokaler og fraflytningsspørgsmål: Festskrift til Dansk Selskab for Boligret 2021.

MLA

Graven Nielsen, Kristian "Andelshaveres og ejerlejlighedsejeres ret til at overlade brugsretten til andre". Brugsrettigheder til lokaler og fraflytningsspørgsmål: Festskrift til Dansk Selskab for Boligret 2021. 2021.

Vancouver

Graven Nielsen K. Andelshaveres og ejerlejlighedsejeres ret til at overlade brugsretten til andre. In Brugsrettigheder til lokaler og fraflytningsspørgsmål: Festskrift til Dansk Selskab for Boligret 2021. 2021

Author

Graven Nielsen, Kristian. / Andelshaveres og ejerlejlighedsejeres ret til at overlade brugsretten til andre. Brugsrettigheder til lokaler og fraflytningsspørgsmål: Festskrift til Dansk Selskab for Boligret 2021. 2021.

Bibtex

@inbook{76bda088ccbc493a822eee5510bf8ed7,
title = "Andelshaveres og ejerlejlighedsejeres ret til at overlade brugsretten til andre",
abstract = "Gennem Dansk Selskab for Boligrets 30-{\aa}rige historie har retsstillingen for s{\aa} vidt ang{\aa}r andelsha-vere og ejerlejlighedsejere ofte v{\ae}ret genstand for diskussion. I flere af de artikler og kapitler til festskrifter, som er udgivet i forbindelse med selskabets jubil{\ae}er, er samme problemstilling be-handlet b{\aa}de i forhold til andelshavere og ejerlejlighedsejere. I dette kapitel unders{\o}ges andelsha-veres og ejerlejlighedsejeres ret til at overlade brugsretten til andre.",
author = "{Graven Nielsen}, Kristian",
year = "2021",
month = may,
language = "Dansk",
booktitle = "Brugsrettigheder til lokaler og fraflytningssp{\o}rgsm{\aa}l",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Andelshaveres og ejerlejlighedsejeres ret til at overlade brugsretten til andre

AU - Graven Nielsen, Kristian

PY - 2021/5

Y1 - 2021/5

N2 - Gennem Dansk Selskab for Boligrets 30-årige historie har retsstillingen for så vidt angår andelsha-vere og ejerlejlighedsejere ofte været genstand for diskussion. I flere af de artikler og kapitler til festskrifter, som er udgivet i forbindelse med selskabets jubilæer, er samme problemstilling be-handlet både i forhold til andelshavere og ejerlejlighedsejere. I dette kapitel undersøges andelsha-veres og ejerlejlighedsejeres ret til at overlade brugsretten til andre.

AB - Gennem Dansk Selskab for Boligrets 30-årige historie har retsstillingen for så vidt angår andelsha-vere og ejerlejlighedsejere ofte været genstand for diskussion. I flere af de artikler og kapitler til festskrifter, som er udgivet i forbindelse med selskabets jubilæer, er samme problemstilling be-handlet både i forhold til andelshavere og ejerlejlighedsejere. I dette kapitel undersøges andelsha-veres og ejerlejlighedsejeres ret til at overlade brugsretten til andre.

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Brugsrettigheder til lokaler og fraflytningsspørgsmål

ER -