Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Aktiemarkedets brug af årsregnskabet

Research output: Contribution to journal/Conference contribution in journal/Contribution to newspaperJournal articleResearchpeer-review

Standard

Aktiemarkedets brug af årsregnskabet. / Thinggaard, Frank; Lønroth, Helle Langhoff; Møller, Peder Fredslund.

In: Revision og Regnskabsvaesen, Vol. 9, 1999, p. 12-24.

Research output: Contribution to journal/Conference contribution in journal/Contribution to newspaperJournal articleResearchpeer-review

Harvard

Thinggaard, F, Lønroth, HL & Møller, PF 1999, 'Aktiemarkedets brug af årsregnskabet', Revision og Regnskabsvaesen, vol. 9, pp. 12-24.

APA

Thinggaard, F., Lønroth, H. L., & Møller, P. F. (1999). Aktiemarkedets brug af årsregnskabet. Revision og Regnskabsvaesen, 9, 12-24.

CBE

Thinggaard F, Lønroth HL, Møller PF. 1999. Aktiemarkedets brug af årsregnskabet. Revision og Regnskabsvaesen. 9:12-24.

MLA

Thinggaard, Frank, Helle Langhoff Lønroth and Peder Fredslund Møller. "Aktiemarkedets brug af årsregnskabet". Revision og Regnskabsvaesen. 1999, 9. 12-24.

Vancouver

Thinggaard F, Lønroth HL, Møller PF. Aktiemarkedets brug af årsregnskabet. Revision og Regnskabsvaesen. 1999;9:12-24.

Author

Thinggaard, Frank ; Lønroth, Helle Langhoff ; Møller, Peder Fredslund. / Aktiemarkedets brug af årsregnskabet. In: Revision og Regnskabsvaesen. 1999 ; Vol. 9. pp. 12-24.

Bibtex

@article{9d9bb190699d11db95a4000ea68e967b,
title = "Aktiemarkedets brug af {\aa}rsregnskabet",
abstract = "Er der i vore dage stadig nyhedsv{\ae}rdi tilbage i {\aa}rsregnskaberne, n{\aa}r de offentligg{\o}res, eller har andre mere aktuelle kilder allerede {"}suget{"} informationerne ud? Vi unders{\o}ger i denne artikel, om det danske aktiemarked i dag stadig reagerer p{\aa} informationerne i {\aa}rsregnskaberne, n{\aa}r de offentligg{\o}res, og om dette sker effektivt. Vores resultater viser, at det stadig er tilf{\ae}ldet. Vi giver dermed et bevis for, at {"}traditionelle{"} regnskaber stadig er nyttige for investorerne. Vores unders{\o}gelse viser dog, at reaktionen p{\aa} det danske aktiemarked er en smule langsom i forhold til USA. Vores resultater tyder endvidere p{\aa}, at aktiemarkedet i dag danner sine forventninger til selskabernes regnskabsresultater p{\aa} en mere kompleks og sofistikeret m{\aa}de end tidligere.",
keywords = "{\AA}rsregnskab, Nyhedsv{\ae}rdi, Aktiemarked, Effektivitet, Informationsindhold, Forventningsmodel, Eventstudium, IBES, HH{\AA} forskning, {\AA}rsregnskab, Nyhedsv{\ae}rdi, Aktiemarked, Effektivitet, Informationsindhold, Forventningsmodel, Eventstudium, IBES, HH{\AA} forskning",
author = "Frank Thinggaard and L{\o}nroth, {Helle Langhoff} and M{\o}ller, {Peder Fredslund}",
year = "1999",
language = "Dansk",
volume = "9",
pages = "12--24",
journal = "Revision & Regnskabsvaesen",
issn = "0034-6918",
publisher = "Forlaget Thomson A/S",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Aktiemarkedets brug af årsregnskabet

AU - Thinggaard, Frank

AU - Lønroth, Helle Langhoff

AU - Møller, Peder Fredslund

PY - 1999

Y1 - 1999

N2 - Er der i vore dage stadig nyhedsværdi tilbage i årsregnskaberne, når de offentliggøres, eller har andre mere aktuelle kilder allerede "suget" informationerne ud? Vi undersøger i denne artikel, om det danske aktiemarked i dag stadig reagerer på informationerne i årsregnskaberne, når de offentliggøres, og om dette sker effektivt. Vores resultater viser, at det stadig er tilfældet. Vi giver dermed et bevis for, at "traditionelle" regnskaber stadig er nyttige for investorerne. Vores undersøgelse viser dog, at reaktionen på det danske aktiemarked er en smule langsom i forhold til USA. Vores resultater tyder endvidere på, at aktiemarkedet i dag danner sine forventninger til selskabernes regnskabsresultater på en mere kompleks og sofistikeret måde end tidligere.

AB - Er der i vore dage stadig nyhedsværdi tilbage i årsregnskaberne, når de offentliggøres, eller har andre mere aktuelle kilder allerede "suget" informationerne ud? Vi undersøger i denne artikel, om det danske aktiemarked i dag stadig reagerer på informationerne i årsregnskaberne, når de offentliggøres, og om dette sker effektivt. Vores resultater viser, at det stadig er tilfældet. Vi giver dermed et bevis for, at "traditionelle" regnskaber stadig er nyttige for investorerne. Vores undersøgelse viser dog, at reaktionen på det danske aktiemarked er en smule langsom i forhold til USA. Vores resultater tyder endvidere på, at aktiemarkedet i dag danner sine forventninger til selskabernes regnskabsresultater på en mere kompleks og sofistikeret måde end tidligere.

KW - Årsregnskab

KW - Nyhedsværdi

KW - Aktiemarked

KW - Effektivitet

KW - Informationsindhold

KW - Forventningsmodel

KW - Eventstudium

KW - IBES

KW - HHÅ forskning

KW - Årsregnskab

KW - Nyhedsværdi

KW - Aktiemarked

KW - Effektivitet

KW - Informationsindhold

KW - Forventningsmodel

KW - Eventstudium

KW - IBES

KW - HHÅ forskning

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 9

SP - 12

EP - 24

JO - Revision & Regnskabsvaesen

JF - Revision & Regnskabsvaesen

SN - 0034-6918

ER -