Akademisk skrivning - genre og skriveproces

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationEducationpeer-review

Standard

Akademisk skrivning - genre og skriveproces. / Heger, Stine; Hvass, Helle.

Emdrup : Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier. 2017Undervisningsudvikling .

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationEducationpeer-review

Harvard

APA

Heger, S., & Hvass, H. (2017). Akademisk skrivning - genre og skriveproces. Emdrup: Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier. http://tdm.au.dk/udviklingsprojekter/takeaway-teaching/akademisk-skrivning-genre-og-skriveproces/

CBE

Heger S, Hvass H. 2017. Akademisk skrivning - genre og skriveproces. Emdrup: Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier.

MLA

Heger, Stine and Helle Hvass, Akademisk skrivning - genre og skriveproces, Emdrup: Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier, 2017.

Vancouver

Author

Heger, Stine ; Hvass, Helle. / Akademisk skrivning - genre og skriveproces. 2017. Emdrup : Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier.

Bibtex

@misc{c6dd7bdcab9a468696545a7df8003c24,
title = "Akademisk skrivning - genre og skriveproces",
abstract = "Take Away Teaching er et undervisningsformat der s{\ae}tter, der s{\ae}tter fokus p{\aa} studiestrategier. De forskellige temaer i formatet rummer aktiviteter, der via Blackboard nemt kan integreres i undervisningen. Temaerne indeholder beskrivelse af undervisningsaktiviteter og tilh{\o}rerende handouts.Form{\aa}let med temaet Akademisk skrivning – genre og skriveproces er via aktiviteter at give studerende instruktion og tr{\ae}ning i at skrive akademisk. Aktiviteterne fokuserer p{\aa} nogle grundl{\ae}ggende f{\ae}rdigheder, som studerende m{\aa} have p{\aa} plads, hvis de skal kunne skrive vellykkede akademiske opgaver. Studerende arbejder med deres egne tekster undervejs, og de l{\ae}rer, hvad det vil sige at v{\ae}re i en skriveproces samt at genkende og arbejde med den selvst{\ae}ndige akademisk genre.",
keywords = "Undervisningsaktivitet, Akademisk skrivning , Studiestrategi, Studiekompetence",
author = "Stine Heger and Helle Hvass",
note = "Akademisk skrivning - genre og skriveproces er et af flere temaer under Takeaway Teaching",
year = "2017",
language = "Dansk",
publisher = "Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier",
type = "Other",

}

RIS

TY - ICOMM

T1 - Akademisk skrivning - genre og skriveproces

AU - Heger, Stine

AU - Hvass, Helle

N1 - Akademisk skrivning - genre og skriveproces er et af flere temaer under Takeaway Teaching

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Take Away Teaching er et undervisningsformat der sætter, der sætter fokus på studiestrategier. De forskellige temaer i formatet rummer aktiviteter, der via Blackboard nemt kan integreres i undervisningen. Temaerne indeholder beskrivelse af undervisningsaktiviteter og tilhørerende handouts.Formålet med temaet Akademisk skrivning – genre og skriveproces er via aktiviteter at give studerende instruktion og træning i at skrive akademisk. Aktiviteterne fokuserer på nogle grundlæggende færdigheder, som studerende må have på plads, hvis de skal kunne skrive vellykkede akademiske opgaver. Studerende arbejder med deres egne tekster undervejs, og de lærer, hvad det vil sige at være i en skriveproces samt at genkende og arbejde med den selvstændige akademisk genre.

AB - Take Away Teaching er et undervisningsformat der sætter, der sætter fokus på studiestrategier. De forskellige temaer i formatet rummer aktiviteter, der via Blackboard nemt kan integreres i undervisningen. Temaerne indeholder beskrivelse af undervisningsaktiviteter og tilhørerende handouts.Formålet med temaet Akademisk skrivning – genre og skriveproces er via aktiviteter at give studerende instruktion og træning i at skrive akademisk. Aktiviteterne fokuserer på nogle grundlæggende færdigheder, som studerende må have på plads, hvis de skal kunne skrive vellykkede akademiske opgaver. Studerende arbejder med deres egne tekster undervejs, og de lærer, hvad det vil sige at være i en skriveproces samt at genkende og arbejde med den selvstændige akademisk genre.

KW - Undervisningsaktivitet

KW - Akademisk skrivning

KW - Studiestrategi

KW - Studiekompetence

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier

CY - Emdrup

ER -