Smag for Livet - med smagen som brobygger

  • Wistoft, Karen (Project manager)
  • Mouritsen, Ole G. (Project manager)
  • Hedegaard, Lise-Lotte (Project manager)
  • Sørensen, Simon (Project manager)
  • Schneider, Mikael (Project coordinator)
  • Højgaard Christensen, Jacob (Participant)
  • Stovgaard, Mikkel (Participant)
  • Thrane, Casper (Participant)
  • Brahe, Thomas (Participant)

Project: Research

Project Details

Description

Forsknings- og formidlingscentret Smag for Livet har fået xxx millioner kr. af Nordea-fonden til at sætte smagen i centrum på en række uddannelser og i danskernes daglige liv.
Under titlen ”Med smagen som brobygger” skal centrets forskere og faglærere over de næste tre år bruge smagen til at skabe en stærk forbindelse mellem forskellige fag; mellem videnskab og håndværk; mellem forskning, undervisning og praksis og fra uddannelse til erhverv.
Smag for Livet, der blev etableret i 2014 med støtte fra Nordea-fonden, har som formål at åbne danskernes øjne for smag som drivkraft for livsglæde og sundhed i bred forstand. I de seneste fire år har forsknings- og formidlingscentret bl.a. haft succes med at bruge smagen som indgang til læring i folkeskolen, gymnasiet og på professionshøjskolerne. Med den nye bevilling arbejder centret nu endnu mere med de fødevarefaglige erhvervsuddannelser i en ny, tværfaglig konstellation, hvor fire erhvervsskoler på tværs af landet er centrale partnere.
AcronymSfL 2.0
StatusFinished
Effective start/end date01/07/201830/06/2021

Fingerprint

Explore the research topics touched on by this project. These labels are generated based on the underlying awards/grants. Together they form a unique fingerprint.
  • TASTE Didactics

    Wistoft, K. (Organizer)

    20 Sept 202321 Sept 2023

    Activity: Participating in or organising an event typesParticipation in or organisation of workshop, seminar or course

    File
  • Food diversity in School based Food Education

    Wistoft, K. (Organizer)

    24 Aug 2023

    Activity: Participating in or organising an event typesParticipation in or organisation of workshop, seminar or course

    File
  • Food Studies 2022

    Wistoft, K. (Participant)

    23 Oct 202224 Oct 2022

    Activity: Participating in or organising an event typesParticipation in or organisation af a conference

    File