Projects per year
Project Details
Description
Under titlen ”Med smagen som brobygger” skal centrets forskere og faglærere over de næste tre år bruge smagen til at skabe en stærk forbindelse mellem forskellige fag; mellem videnskab og håndværk; mellem forskning, undervisning og praksis og fra uddannelse til erhverv.
Smag for Livet, der blev etableret i 2014 med støtte fra Nordea-fonden, har som formål at åbne danskernes øjne for smag som drivkraft for livsglæde og sundhed i bred forstand. I de seneste fire år har forsknings- og formidlingscentret bl.a. haft succes med at bruge smagen som indgang til læring i folkeskolen, gymnasiet og på professionshøjskolerne. Med den nye bevilling arbejder centret nu endnu mere med de fødevarefaglige erhvervsuddannelser i en ny, tværfaglig konstellation, hvor fire erhvervsskoler på tværs af landet er centrale partnere.
Acronym | SfL 2.0 |
---|---|
Status | Finished |
Effective start/end date | 01/07/2018 → 30/06/2021 |
Fingerprint
-
TASTE Didactics - Food and Critical Thinking
Wistoft, K. (PI), Danneskiold-Samsøe, I. (Participant) & Skovmand-Larsen, M. (Participant)
01/08/2023 → 31/08/2027
Project: Research
File -
Madmæssig mangfoldighed i Madkundskab
Wistoft, K. (PI), Pless, M. (PI), Frerks, C. G. (PI), Hansen, S. T. (PI), Damsgård, C. (PI), Vial, M. (PI) & Carlsen, H. B. (PI)
01/02/2021 → 31/12/2021
Project: Research
File -
Haven i Havet - National Havhøst: undervisningsprogram. Følgeforskning og evaluering af undervisningsprogram i danske havhaver.
Wistoft, K. (PI)
01/01/2021 → 31/12/2023
Project: Research
-
Fra praksisfaglighed til praksisfagdidaktik: med fokus på madkundskab
Wistoft, K. & Qvortrup, L., 1 Dec 2023, Praktiske fag og praksisfaglighed. Rasch-Christensen, A. (ed.). Frederikshavn: Dafolo, p. 77-94Research output: Contribution to book/anthology/report/proceeding › Book chapter › Communication
-
Madkundskab
Wistoft, K., 17 Feb 2023, In: Weekendavisen. Sektion 1 , p. 13-13 e96a369b.Research output: Contribution to journal/Conference contribution in journal/Contribution to newspaper › Contribution to newspaper - Comment/debate
-
Bæredygtighed og den moralske smag
Wistoft, K., 1 Feb 2022.Research output: Contribution to conference › Conference abstract for conference › Research › peer-review
Activities
-
TASTE Didactics
Wistoft, K. (Organizer)
20 Sept 2023 → 21 Sept 2023Activity: Participating in or organising an event types › Participation in or organisation of workshop, seminar or course
File -
Food diversity in School based Food Education
Wistoft, K. (Organizer)
24 Aug 2023Activity: Participating in or organising an event types › Participation in or organisation of workshop, seminar or course
File -
Food Studies 2022
Wistoft, K. (Participant)
23 Oct 2022 → 24 Oct 2022Activity: Participating in or organising an event types › Participation in or organisation af a conference
File
Press/Media
-
Gratis madordninger på skoler som forsøg
Wistoft, K.
04/10/2021
1 Media contribution
Press/Media: Press / Media
-
-