Aarhus University Seal

Smag for Livet - med smagen som brobygger

Project: Research

Documents

  • Wistoft, Karen (Project manager)
  • Mouritsen, Ole G. (Project manager)
  • Hedegaard, Lise-Lotte (Project manager)
  • Sørensen, Simon (Project manager)
  • Schneider, Mikael (Project coordinator)
  • Christensen, Jacob (Participant)
  • Stovgaard, Mikkel (Participant)
  • Thrane, Casper (Participant)
  • Brahe, Thomas (Participant)
  • Nordea Fonden, Heerings Gaard
  • FOOD, KU
  • University College Lillebælt (UCL)
  • Tech College, Ålborg
See relations at Aarhus University

Description

Forsknings- og formidlingscentret Smag for Livet har fået xxx millioner kr. af Nordea-fonden til at sætte smagen i centrum på en række uddannelser og i danskernes daglige liv.
Under titlen ”Med smagen som brobygger” skal centrets forskere og faglærere over de næste tre år bruge smagen til at skabe en stærk forbindelse mellem forskellige fag; mellem videnskab og håndværk; mellem forskning, undervisning og praksis og fra uddannelse til erhverv.
Smag for Livet, der blev etableret i 2014 med støtte fra Nordea-fonden, har som formål at åbne danskernes øjne for smag som drivkraft for livsglæde og sundhed i bred forstand. I de seneste fire år har forsknings- og formidlingscentret bl.a. haft succes med at bruge smagen som indgang til læring i folkeskolen, gymnasiet og på professionshøjskolerne. Med den nye bevilling arbejder centret nu endnu mere med de fødevarefaglige erhvervsuddannelser i en ny, tværfaglig konstellation, hvor fire erhvervsskoler på tværs af landet er centrale partnere.
AcronymSfL 2.0
StatusFinished
Effective start/end date01/07/201830/06/2021

Project relations

Project relations

Activities

Press/Media

Research outputs

Download statistics

No data available

ID: 129081124