Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Lyden af de skuldre vi står på

Project: Other

  • Aarhus Teater
See relations at Aarhus University

Description

Anmelderne jublede, billetterne blev revet væk, og mange gik forgæves. Nu har du chancen for at opleve eller genopleve Simon Kvamms remix af den danske sangskat.

Sammen med musiker Marie Koldkjær Højlund har Nephew-sangeren givet nyt liv til de sange og salmer, vi bærer i os – fra vi bliver født, til vi tager herfra: ”Dejlig er jorden”, ”I skovens dybe stille ro”, ”Du danske sommer”, ”Septembers himmel er så blå”, ”Solen er så rød, mor” – og mange, mange flere. En overdådig skat af stemmer, rytmer og klange, der kommer til live i et legende smukt elektronisk musikunivers, og som går lige i kroppen.

Sangene er spundet ind i betagende og forførisk overraskende billeder, og forestillingen snuppede to Reumertpriser for Årets Musical/Musikteater og Årets Scenedesign 2018. Det er duoen Christian Albrechtsen, scenografi og kostumer, og Mathias Hersland, lysdesign, der sammen har kreeret en flydende strøm af rørende, gribende, sjove, knugende og underskønne scenebilleder, der får musikken og det visuelle til at gå op i en højere enhed.

Lyden af de skuldre vi står på er en stærkt sanselig og billedmættet rejse ind i de toner, der binder os sammen på tværs af generationer.

Du får fornøjelsen af et stærkt hold af skuespillere og sangere, der sammen med Aarhus Teaters Kor med kærlighed og respekt smelter det gamle sangguld om, så vores fælles sange på én gang lyder både klassiske og helt til tiden.
StatusFinished
Effective start/end date01/08/201615/03/2020

ID: 161339432