Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

inSPIRe: Optimising Product Quality throughout the Distribution Chain for Fresh and Semi-Processed Fruits and Vegetables

Project: Research

  • Technical University of Denmark
  • Agro Tech A/S
  • FGK - Forskningsforeningen forarbejdet frugt, grønt og kartofler
See relations at Aarhus University

Description

Nærværende projekt er et mindre projekt i det teknologiorienterede inSPIRe-konsortiums RTI-finansierede del. Målet i dette projekt er at bidrage med løsninger på de udfordringer, som frisk og semi-processeret frugt og grønt har i distributionskæden. Strategien er at kortlægge, hvilke udfordringer de forskellige råvareproducenter har, identificere hvilke problemstillinger og hvilket vidensudviklingsbehov der er, formidle eksisterende viden og geare projektets midler ved at ansøge om nye projekter. Således fungerer projektet som en grundstamme i inSPIRe, som kan udvikle en paraply af forsknings- og innovationsaktiviteter i relation til de konkrete teknologiske problemstillinger, som branchen oplever.
Finansiering: Innovations- og Forskningsstyrelsen.
Samarbejdspartnere: Agrotech; FGK – Forskningsforeningen forarbejdet frugt, grønt og kartofler.
StatusFinished
Effective start/end date01/03/201128/02/2016

Research outputs

ID: 128974963