Aarhus University Seal

Ulla Kidmose

  1. Fedtreduktion med faldgruber

    Line Pedersen & Ulla Kidmose

    07/03/2022

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  2. Vi mangler inspiration til madlavning med bælgfrugter

    Ulla Kidmose & Mette Hadberg Løbner

    07/02/2022

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  3. Fokus på klimavenlig mad i de professionelle køkkener

    Ulla Kidmose & Line Pedersen

    13/12/2021

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  4. Forskere kortlægger initiativer imod spild i fødevarekæden

    Ulla Kidmose

    09/03/2021

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  5. Kan vi vænne os til at spise mindre sukker?

    Ulla Kidmose

    22/12/2020

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  6. Det’ sørme, det’ sandt, det’ sødt

    Anne Sjørup Bertelsen & Ulla Kidmose

    17/12/2020

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  7. Når kunde og bonde mødes

    Kamilla Hall Kragelund, Chris Kjeldsen & Ulla Kidmose

    18/11/2018

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  8. Fremtiden er bitter

    Hanne Lakkenborg Kristensen & Ulla Kidmose

    20/04/2017

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  9. Bitre grønsager skal forbedre sundheden

    Hanne Lakkenborg Kristensen & Ulla Kidmose

    09/02/2017

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  10. Et måltid er mere end det, vi putter i munden

    Ulla Kidmose

    03/02/2017

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  11. Smag og lokale fødevarer

    Ulla Kidmose

    01/04/2014

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  12. Do carrots carry a sense of place?

    Ulla Kidmose

    26/03/2014

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  13. Maxveg projektet 4 – Livsstilssygdommene

    Ulla Kidmose

    01/12/2013

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  14. Danskernes Akademi

    Ulla Kidmose

    27/10/2013

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  15. Maxveg Projektet – fortidens grøntsager

    Ulla Kidmose

    27/10/2013

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  16. Food quality is in the eye of the beholder

    Ulla Kidmose

    25/02/2013

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  17. Fødevarekvalitet afhænger af øjnene, der ser

    Ulla Kidmose

    08/02/2013

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  18. Putting delicious into nutritious

    Ulla Kidmose

    01/04/2012

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  19. Forskere får sundt til at smage godt

    Ulla Kidmose

    12/03/2012

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  20. Den bitre sundhed: Jo skarpere smag, jo sundere

    Ulla Kidmose

    01/12/2010

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  21. DR P1 Radioavisen

    Ulla Kidmose

    18/05/2010

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  22. Bitre grøntsager skal tilbage på tallerknerne

    Ulla Kidmose

    18/05/2010

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  23. Plantepirater og gamle grøntsager

    Ulla Kidmose

    15/05/2010

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  24. Grøntsager var sundere i gamle dage

    Ulla Kidmose

    11/05/2010

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  25. Gamle dages grøntsager var sundere

    Ulla Kidmose

    11/05/2010

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  26. Var grøntsagerne sundere i gamle dage?

    Ulla Kidmose

    11/05/2010

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  27. Grøntsager var sundere i gamle dage

    Ulla Kidmose

    11/05/2010

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  28. Interview vedr. MAXVEG

    Ulla Kidmose

    17/11/2009

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  29. Forår for den fynske humle

    Ulla Kidmose

    31/03/2009

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media

  30. Forskere analyserer den gode smag

    Ulla Kidmose

    01/09/2008

    1 Media contribution

    Press/Media: Press / Media