Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Tommy Dalgaard

Evaluering af vandrådsarbejdet 2017 om kvalificering af afgrænsning og udpegning af vandløb

Research output: Book/anthology/dissertation/reportReport

Standard

Evaluering af vandrådsarbejdet 2017 om kvalificering af afgrænsning og udpegning af vandløb. / Graversgaard, Morten; Thorsøe, Martin Hvarregaard; Dalgaard, Tommy.

DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2019. 104 p. (DCA rapport; No. 153).

Research output: Book/anthology/dissertation/reportReport

Harvard

APA

CBE

Graversgaard M, Thorsøe MH, Dalgaard T 2019. Evaluering af vandrådsarbejdet 2017 om kvalificering af afgrænsning og udpegning af vandløb. DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug. 104 p. (DCA rapport; No. 153).

MLA

Vancouver

Graversgaard M, Thorsøe MH, Dalgaard T. Evaluering af vandrådsarbejdet 2017 om kvalificering af afgrænsning og udpegning af vandløb. DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug, 2019. 104 p. (DCA rapport; No. 153).

Author

Bibtex

@book{84d77f4f5d46497b8eabd88e6a183596,
title = "Evaluering af vandr{\aa}dsarbejdet 2017 om kvalificering af afgr{\ae}nsning og udpegning af vandl{\o}b",
abstract = "Linket til h{\o}jre henviser til rapporten i trykt format til download. Dokumentet over linket er selve leveringen til ministeriet med f{\o}lgebrev.Denne evalueringsrapport giver et overblik over forl{\o}bet af vandr{\aa}dsarbejdet i 2017. Evalueringen viser bl.a., at 60 procent af vandr{\aa}dsmedlemmerne og 48 procent af sekretariatskommunerne har vurderet, at det ikke havde v{\ae}ret muligt at l{\o}se vandr{\aa}dsopgaven tilfredsstillende. Ca. 60 procent af b{\aa}de vandr{\aa}dsmedlemmer og sekretariatskommuner vurderede, at de var tilfredse med vandr{\aa}dets form{\aa}l. Halvdelen af vandr{\aa}dsmedlemmerne er tilfredse med vandr{\aa}dsarbejdet, mens ca. 60%, f{\o}ler, at de er reelt involveret. Samtidig f{\o}ler 65 procent af vandr{\aa}dsmedlemmerne, at deres involvering har haft en betydning. Det kan fremh{\ae}ves, at for at f{\aa} en god proces betyder processen, samarbejde og dynamik mellem vandr{\aa}dsmedlemmer en hel del, hvilket p{\aa}peger vigtigheden af at styrke selve processen i neds{\ae}ttelsen af fremtidige vandr{\aa}d. Hele 19 ud af 23 sekretariatskommuner vurderer, at det har v{\ae}ret en god proces at have et vandr{\aa}d. Desuden viser evalueringen, at sekretariatskommunerne for de fleste vandr{\aa}d er lykkedes med at facilitere m{\o}derne p{\aa} en god m{\aa}de samtidig med, at kommunerne og vandr{\aa}dene har leveret resultater til den opgave, som de blev bedt om at udf{\o}re.",
keywords = "T0-2019",
author = "Morten Graversgaard and Thors{\o}e, {Martin Hvarregaard} and Tommy Dalgaard",
note = "Journal 2019-760-001108",
year = "2019",
language = "Dansk",
series = "DCA rapport",
number = "153",
publisher = "DCA - Nationalt center for f{\o}devarer og jordbrug",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Evaluering af vandrådsarbejdet 2017 om kvalificering af afgrænsning og udpegning af vandløb

AU - Graversgaard, Morten

AU - Thorsøe, Martin Hvarregaard

AU - Dalgaard, Tommy

N1 - Journal 2019-760-001108

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Linket til højre henviser til rapporten i trykt format til download. Dokumentet over linket er selve leveringen til ministeriet med følgebrev.Denne evalueringsrapport giver et overblik over forløbet af vandrådsarbejdet i 2017. Evalueringen viser bl.a., at 60 procent af vandrådsmedlemmerne og 48 procent af sekretariatskommunerne har vurderet, at det ikke havde været muligt at løse vandrådsopgaven tilfredsstillende. Ca. 60 procent af både vandrådsmedlemmer og sekretariatskommuner vurderede, at de var tilfredse med vandrådets formål. Halvdelen af vandrådsmedlemmerne er tilfredse med vandrådsarbejdet, mens ca. 60%, føler, at de er reelt involveret. Samtidig føler 65 procent af vandrådsmedlemmerne, at deres involvering har haft en betydning. Det kan fremhæves, at for at få en god proces betyder processen, samarbejde og dynamik mellem vandrådsmedlemmer en hel del, hvilket påpeger vigtigheden af at styrke selve processen i nedsættelsen af fremtidige vandråd. Hele 19 ud af 23 sekretariatskommuner vurderer, at det har været en god proces at have et vandråd. Desuden viser evalueringen, at sekretariatskommunerne for de fleste vandråd er lykkedes med at facilitere møderne på en god måde samtidig med, at kommunerne og vandrådene har leveret resultater til den opgave, som de blev bedt om at udføre.

AB - Linket til højre henviser til rapporten i trykt format til download. Dokumentet over linket er selve leveringen til ministeriet med følgebrev.Denne evalueringsrapport giver et overblik over forløbet af vandrådsarbejdet i 2017. Evalueringen viser bl.a., at 60 procent af vandrådsmedlemmerne og 48 procent af sekretariatskommunerne har vurderet, at det ikke havde været muligt at løse vandrådsopgaven tilfredsstillende. Ca. 60 procent af både vandrådsmedlemmer og sekretariatskommuner vurderede, at de var tilfredse med vandrådets formål. Halvdelen af vandrådsmedlemmerne er tilfredse med vandrådsarbejdet, mens ca. 60%, føler, at de er reelt involveret. Samtidig føler 65 procent af vandrådsmedlemmerne, at deres involvering har haft en betydning. Det kan fremhæves, at for at få en god proces betyder processen, samarbejde og dynamik mellem vandrådsmedlemmer en hel del, hvilket påpeger vigtigheden af at styrke selve processen i nedsættelsen af fremtidige vandråd. Hele 19 ud af 23 sekretariatskommuner vurderer, at det har været en god proces at have et vandråd. Desuden viser evalueringen, at sekretariatskommunerne for de fleste vandråd er lykkedes med at facilitere møderne på en god måde samtidig med, at kommunerne og vandrådene har leveret resultater til den opgave, som de blev bedt om at udføre.

KW - T0-2019

M3 - Rapport

T3 - DCA rapport

BT - Evaluering af vandrådsarbejdet 2017 om kvalificering af afgrænsning og udpegning af vandløb

PB - DCA - Nationalt center for fødevarer og jordbrug

ER -