Aarhus University Seal

Tina Slots

Narkotika på Gadeplan 2016

Research output: Book/anthology/dissertation/reportReportResearch

Standard

Narkotika på Gadeplan 2016. / Lindholst, Christian; Johannsen, Mogens; Breum Müller, Irene et al.
2017.

Research output: Book/anthology/dissertation/reportReportResearch

Harvard

Lindholst, C, Johannsen, M, Breum Müller, I, Reitzel, LA, Christoffersen, D, Worm-Leonhard, M, Eriksen, TS, Lindal, L, Hardlei, TF, Slots, T & Rosendal, I 2017, Narkotika på Gadeplan 2016.

APA

Lindholst, C., Johannsen, M., Breum Müller, I., Reitzel, L. A., Christoffersen, D., Worm-Leonhard, M., Eriksen, T. S., Lindal, L., Hardlei, T. F., Slots, T., & Rosendal, I. (2017). Narkotika på Gadeplan 2016.

CBE

Lindholst C, Johannsen M, Breum Müller I, Reitzel LA, Christoffersen D, Worm-Leonhard M, Eriksen TS, Lindal L, Hardlei TF, Slots T, et al. 2017. Narkotika på Gadeplan 2016.

MLA

Vancouver

Lindholst C, Johannsen M, Breum Müller I, Reitzel LA, Christoffersen D, Worm-Leonhard M et al. Narkotika på Gadeplan 2016. 2017.

Author

Bibtex

@book{8ce04e34c0384311ad06e6db66f95960,
title = "Narkotika p{\aa} Gadeplan 2016",
abstract = "Projektet har til form{\aa}l 1) at identificere forekomsten af de h{\aa}rde narkotikatyper p{\aa} det illegale stofmarked, 2) at f{\o}lge udviklingen i renheden af stoftyperne herunder variationsintervallet for hver enkelt stoftype, 3) at registrere identiteten og hyppigheden af tils{\ae}tningsstoffer i illegale stofpr{\o}ver, og 4) at f{\o}lge udviklingen i forholdet mellem priser og stoffernes kvalitet som indikator for forholdet mellem udbud og eftersp{\o}rgsel p{\aa} det illegale stofmarked i Danmark. Ved at inddrage byer fordelt over hele landet er det hensigten at unders{\o}ge fordeling og spredning af illegale stoffer, samt at vurdere om kvaliteten af stofferne er forskellig de enkelte landsdele imellem. ",
author = "Christian Lindholst and Mogens Johannsen and {Breum M{\"u}ller}, Irene and Reitzel, {Lotte Ask} and Dorte Christoffersen and Martin Worm-Leonhard and Eriksen, {Tina Stokholm} and Lone Lindal and Hardlei, {Tore Forsingdal} and Tina Slots and Ingrid Rosendal",
year = "2017",
month = jun,
day = "1",
language = "Dansk",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Narkotika på Gadeplan 2016

AU - Lindholst, Christian

AU - Johannsen, Mogens

AU - Breum Müller, Irene

AU - Reitzel, Lotte Ask

AU - Christoffersen, Dorte

AU - Worm-Leonhard, Martin

AU - Eriksen, Tina Stokholm

AU - Lindal, Lone

AU - Hardlei, Tore Forsingdal

AU - Slots, Tina

AU - Rosendal, Ingrid

PY - 2017/6/1

Y1 - 2017/6/1

N2 - Projektet har til formål 1) at identificere forekomsten af de hårde narkotikatyper på det illegale stofmarked, 2) at følge udviklingen i renheden af stoftyperne herunder variationsintervallet for hver enkelt stoftype, 3) at registrere identiteten og hyppigheden af tilsætningsstoffer i illegale stofprøver, og 4) at følge udviklingen i forholdet mellem priser og stoffernes kvalitet som indikator for forholdet mellem udbud og efterspørgsel på det illegale stofmarked i Danmark. Ved at inddrage byer fordelt over hele landet er det hensigten at undersøge fordeling og spredning af illegale stoffer, samt at vurdere om kvaliteten af stofferne er forskellig de enkelte landsdele imellem.

AB - Projektet har til formål 1) at identificere forekomsten af de hårde narkotikatyper på det illegale stofmarked, 2) at følge udviklingen i renheden af stoftyperne herunder variationsintervallet for hver enkelt stoftype, 3) at registrere identiteten og hyppigheden af tilsætningsstoffer i illegale stofprøver, og 4) at følge udviklingen i forholdet mellem priser og stoffernes kvalitet som indikator for forholdet mellem udbud og efterspørgsel på det illegale stofmarked i Danmark. Ved at inddrage byer fordelt over hele landet er det hensigten at undersøge fordeling og spredning af illegale stoffer, samt at vurdere om kvaliteten af stofferne er forskellig de enkelte landsdele imellem.

M3 - Rapport

BT - Narkotika på Gadeplan 2016

ER -