Department of Psychology and Behavioural Sciences

Tea Trillingsgaard

AIRR - Assessment Inventories on Relationship Risk and Ressources (AIRR). Et online spørgeskema- og rapporteringsværktøj.

Research output: Non-textual formInteractive productionCommissioned

Standard

Harvard

APA

CBE

MLA

Vancouver

Author

Bibtex

@misc{6305dc0de8df4de6ade378d8da14939e,
title = "AIRR - Assessment Inventories on Relationship Risk and Ressources (AIRR). Et online sp{\o}rgeskema- og rapporteringsv{\ae}rkt{\o}j.",
abstract = "Det sp{\o}rgeskema- og rapporteringsv{\ae}rkt{\o}j, der bruges i den forebyggende intervention til par, Par-tjek, hedder AIRR (Assessment Inventories on relationship Risk and Resources). Sp{\o}rgeskemaerne i AIRR besvares online og afd{\ae}kker, som det engelske navn antyder, alle de risiko-og ressourceomr{\aa}der, som har vist sig at have betydning for parforholdets stabilitet og kvalitet p{\aa} den lange bane. Ud fra parrets besvarelse genereres automatisk to rapporter: Feedbackrapporten (som parret f{\aa}r tildelt ved Feedbacksamtalen) og Vejlederrapporten (som giver Par-tjek-vejlederen informationom parret ud over det, der fremkommer i Feedbackrapporten).Pars problemstillinger er komplekse, og de fleste par kan fort{\ae}lle om, hvordan de har sv{\ae}rt ved at finde frem til, hvad problemet egentlig er. De fleste professionelle, der arbejder med par, kan ogs{\aa} genkende udfordringen med at holde parsamtaler p{\aa} sporet af en f{\ae}lles problemforst{\aa}else. Udfyldelsen af sp{\o}rgeskemaet hj{\ae}lper parret til at fokusere p{\aa} deres forholds styrker og problemomr{\aa}der, og med udgangspunkt i rapporterne kan par og vejleder formulere en f{\ae}lles forst{\aa}else.",
author = "Tea Trillingsgaard and {N{\o}rr Fentz}, Hanne",
year = "2017",
language = "Dansk",

}

RIS

TY - ADVS

T1 - AIRR - Assessment Inventories on Relationship Risk and Ressources (AIRR). Et online spørgeskema- og rapporteringsværktøj.

A2 - Trillingsgaard, Tea

A2 - Nørr Fentz, Hanne

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Det spørgeskema- og rapporteringsværktøj, der bruges i den forebyggende intervention til par, Par-tjek, hedder AIRR (Assessment Inventories on relationship Risk and Resources). Spørgeskemaerne i AIRR besvares online og afdækker, som det engelske navn antyder, alle de risiko-og ressourceområder, som har vist sig at have betydning for parforholdets stabilitet og kvalitet på den lange bane. Ud fra parrets besvarelse genereres automatisk to rapporter: Feedbackrapporten (som parret får tildelt ved Feedbacksamtalen) og Vejlederrapporten (som giver Par-tjek-vejlederen informationom parret ud over det, der fremkommer i Feedbackrapporten).Pars problemstillinger er komplekse, og de fleste par kan fortælle om, hvordan de har svært ved at finde frem til, hvad problemet egentlig er. De fleste professionelle, der arbejder med par, kan også genkende udfordringen med at holde parsamtaler på sporet af en fælles problemforståelse. Udfyldelsen af spørgeskemaet hjælper parret til at fokusere på deres forholds styrker og problemområder, og med udgangspunkt i rapporterne kan par og vejleder formulere en fælles forståelse.

AB - Det spørgeskema- og rapporteringsværktøj, der bruges i den forebyggende intervention til par, Par-tjek, hedder AIRR (Assessment Inventories on relationship Risk and Resources). Spørgeskemaerne i AIRR besvares online og afdækker, som det engelske navn antyder, alle de risiko-og ressourceområder, som har vist sig at have betydning for parforholdets stabilitet og kvalitet på den lange bane. Ud fra parrets besvarelse genereres automatisk to rapporter: Feedbackrapporten (som parret får tildelt ved Feedbacksamtalen) og Vejlederrapporten (som giver Par-tjek-vejlederen informationom parret ud over det, der fremkommer i Feedbackrapporten).Pars problemstillinger er komplekse, og de fleste par kan fortælle om, hvordan de har svært ved at finde frem til, hvad problemet egentlig er. De fleste professionelle, der arbejder med par, kan også genkende udfordringen med at holde parsamtaler på sporet af en fælles problemforståelse. Udfyldelsen af spørgeskemaet hjælper parret til at fokusere på deres forholds styrker og problemområder, og med udgangspunkt i rapporterne kan par og vejleder formulere en fælles forståelse.

M3 - Interaktiv produktion

ER -