Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Morten Rask

Interaktion mellem virksomhedens og universitetets handlings- og reflektionsrum gennem aktionslæring og aktionsforskning

Research output: Working paperResearch

Standard

Interaktion mellem virksomhedens og universitetets handlings- og reflektionsrum gennem aktionslæring og aktionsforskning. / Rask, Morten.

Århus : Aarhus School of Business, Aarhus University, Department of Management, 2006.

Research output: Working paperResearch

Harvard

Rask, M 2006 'Interaktion mellem virksomhedens og universitetets handlings- og reflektionsrum gennem aktionslæring og aktionsforskning' Aarhus School of Business, Aarhus University, Department of Management, Århus.

APA

CBE

Rask M. 2006. Interaktion mellem virksomhedens og universitetets handlings- og reflektionsrum gennem aktionslæring og aktionsforskning. Århus: Aarhus School of Business, Aarhus University, Department of Management.

MLA

Rask, Morten Interaktion mellem virksomhedens og universitetets handlings- og reflektionsrum gennem aktionslæring og aktionsforskning. Århus: Aarhus School of Business, Aarhus University, Department of Management. 2006., 9 p.

Vancouver

Rask M. Interaktion mellem virksomhedens og universitetets handlings- og reflektionsrum gennem aktionslæring og aktionsforskning. Århus: Aarhus School of Business, Aarhus University, Department of Management. 2006.

Author

Rask, Morten. / Interaktion mellem virksomhedens og universitetets handlings- og reflektionsrum gennem aktionslæring og aktionsforskning. Århus : Aarhus School of Business, Aarhus University, Department of Management, 2006.

Bibtex

@techreport{1ebf61f0da8711dab43c000ea68e967b,
title = "Interaktion mellem virksomhedens og universitetets handlings- og reflektionsrum gennem aktionsl{\ae}ring og aktionsforskning",
abstract = "Lektor Morten Rask fra Institut for Ledelse har fors{\o}gt at skabe en kobling mellem aktionsforskning og undervisning. I den forbindelse inddrog han en virksomhed, der stod med en aktuel problemstilling i kursusforl{\o}bet. Derved anvendte Morten Rask aktionsl{\ae}ring til at give de studerende en bedre indsigt i sammenh{\ae}ngen mellem teori og praksis. Artiklen {\aa}bner ogs{\aa} op for debatten omkring den traditionelle forl{\ae}sningsform og dens manglende inddragelse af de studerende.",
keywords = "Undervisning, Aktionsforskning, Aktionsl{\ae}ring",
author = "Morten Rask",
year = "2006",
language = "Dansk",
publisher = "Aarhus School of Business, Aarhus University, Department of Management",
address = "Danmark",
type = "WorkingPaper",
institution = "Aarhus School of Business, Aarhus University, Department of Management",

}

RIS

TY - UNPB

T1 - Interaktion mellem virksomhedens og universitetets handlings- og reflektionsrum gennem aktionslæring og aktionsforskning

AU - Rask, Morten

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Lektor Morten Rask fra Institut for Ledelse har forsøgt at skabe en kobling mellem aktionsforskning og undervisning. I den forbindelse inddrog han en virksomhed, der stod med en aktuel problemstilling i kursusforløbet. Derved anvendte Morten Rask aktionslæring til at give de studerende en bedre indsigt i sammenhængen mellem teori og praksis. Artiklen åbner også op for debatten omkring den traditionelle forlæsningsform og dens manglende inddragelse af de studerende.

AB - Lektor Morten Rask fra Institut for Ledelse har forsøgt at skabe en kobling mellem aktionsforskning og undervisning. I den forbindelse inddrog han en virksomhed, der stod med en aktuel problemstilling i kursusforløbet. Derved anvendte Morten Rask aktionslæring til at give de studerende en bedre indsigt i sammenhængen mellem teori og praksis. Artiklen åbner også op for debatten omkring den traditionelle forlæsningsform og dens manglende inddragelse af de studerende.

KW - Undervisning

KW - Aktionsforskning

KW - Aktionslæring

M3 - Working paper

BT - Interaktion mellem virksomhedens og universitetets handlings- og reflektionsrum gennem aktionslæring og aktionsforskning

PB - Aarhus School of Business, Aarhus University, Department of Management

CY - Århus

ER -