Department of Management

Lars Esbjerg

Dokumenteret kødkvalitet: Slutrapport

Research output: Working paperResearch

Standard

Dokumenteret kødkvalitet: Slutrapport. / Grunert, Klaus G.; Skytte, Hans; Esbjerg, Lars; Poulsen, Carsten Stig; Hviid, Marchen.

2002.

Research output: Working paperResearch

Harvard

APA

CBE

MLA

Vancouver

Author

Bibtex

@techreport{6eefd070c87511da9f02000ea68e967b,
title = "Dokumenteret k{\o}dkvalitet: Slutrapport",
abstract = "Projektet har f{\o}lgende form{\aa}l: 1) at analysere tyske forbrugeres kvalitetsopfattelser og dokumentations-krav i forbindelse med k{\o}b af fersk svinek{\o}d med henbik p{\aa} at udvikle s{\ae}rlige pr{\ae}ferencer for svinek{\o}d af dansk oprindelse. 2) at analysere tysk detailhandels kvalitetsopfattelse og dokumentationskrav i forbindelse med indk{\o}b af svinek{\o}d, med henblik p{\aa} at danske producenter skal blive foretrukne leverand{\o}rer og varige samarbejdspartnere. 3) med udgangspunkt i ovenst{\aa}ende at unders{\o}ge mulige m{\aa}lemetoder, der kan tilvejebringe oplysninger, som vurderes at v{\ae}re kommercielt relevante.",
keywords = "MAPP, k{\o}dkvalitet, Tyske forbrugere, Svinek{\o}d, Tysk detailhandel, Kvalitetsopfattelse, Dokumentationskrav, MAPP, k{\o}dkvalitet, Tyske forbrugere, Svinek{\o}d, Tysk detailhandel, Kvalitetsopfattelse, Dokumentationskrav",
author = "Grunert, {Klaus G.} and Hans Skytte and Lars Esbjerg and Poulsen, {Carsten Stig} and Marchen Hviid",
year = "2002",
language = "Dansk",
type = "WorkingPaper",

}

RIS

TY - UNPB

T1 - Dokumenteret kødkvalitet: Slutrapport

AU - Grunert, Klaus G.

AU - Skytte, Hans

AU - Esbjerg, Lars

AU - Poulsen, Carsten Stig

AU - Hviid, Marchen

PY - 2002

Y1 - 2002

N2 - Projektet har følgende formål: 1) at analysere tyske forbrugeres kvalitetsopfattelser og dokumentations-krav i forbindelse med køb af fersk svinekød med henbik på at udvikle særlige præferencer for svinekød af dansk oprindelse. 2) at analysere tysk detailhandels kvalitetsopfattelse og dokumentationskrav i forbindelse med indkøb af svinekød, med henblik på at danske producenter skal blive foretrukne leverandører og varige samarbejdspartnere. 3) med udgangspunkt i ovenstående at undersøge mulige målemetoder, der kan tilvejebringe oplysninger, som vurderes at være kommercielt relevante.

AB - Projektet har følgende formål: 1) at analysere tyske forbrugeres kvalitetsopfattelser og dokumentations-krav i forbindelse med køb af fersk svinekød med henbik på at udvikle særlige præferencer for svinekød af dansk oprindelse. 2) at analysere tysk detailhandels kvalitetsopfattelse og dokumentationskrav i forbindelse med indkøb af svinekød, med henblik på at danske producenter skal blive foretrukne leverandører og varige samarbejdspartnere. 3) med udgangspunkt i ovenstående at undersøge mulige målemetoder, der kan tilvejebringe oplysninger, som vurderes at være kommercielt relevante.

KW - MAPP

KW - kødkvalitet

KW - Tyske forbrugere

KW - Svinekød

KW - Tysk detailhandel

KW - Kvalitetsopfattelse

KW - Dokumentationskrav

KW - MAPP

KW - kødkvalitet

KW - Tyske forbrugere

KW - Svinekød

KW - Tysk detailhandel

KW - Kvalitetsopfattelse

KW - Dokumentationskrav

M3 - Working paper

BT - Dokumenteret kødkvalitet: Slutrapport

ER -