Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Karen Wistoft

Mit kokkeri

Research output: Book/anthology/dissertation/reportBookEducationpeer-review

Standard

Mit kokkeri. / Ejlersen, Søren; Lorang, Louisa ; Wistoft, Karen (Editor); Laub Petersen, Mette (Editor).

1. ed. København : Komiteen for Sundhedsoplysning, 2014. 190 p.

Research output: Book/anthology/dissertation/reportBookEducationpeer-review

Harvard

Ejlersen, S, Lorang, L, Wistoft, K (ed.) & Laub Petersen, M (ed.) 2014, Mit kokkeri. 1. edn, Komiteen for Sundhedsoplysning, København.

APA

Ejlersen, S., Lorang, L., Wistoft, K. (Ed.), & Laub Petersen, M. (Ed.) (2014). Mit kokkeri. (1. ed.) København: Komiteen for Sundhedsoplysning.

CBE

Ejlersen S, Lorang L, Wistoft K, Laub Petersen M, ed. 2014. Mit kokkeri. 1. ed. København: Komiteen for Sundhedsoplysning. 190 p.

MLA

Ejlersen, Søren et al. Mit kokkeri 1. udg. København: Komiteen for Sundhedsoplysning. 2014.

Vancouver

Ejlersen S, Lorang L, Wistoft K, (ed.), Laub Petersen M, (ed.). Mit kokkeri. 1. ed. København: Komiteen for Sundhedsoplysning, 2014. 190 p.

Author

Ejlersen, Søren ; Lorang, Louisa ; Wistoft, Karen (Editor) ; Laub Petersen, Mette (Editor). / Mit kokkeri. 1. ed. København : Komiteen for Sundhedsoplysning, 2014. 190 p.

Bibtex

@book{49bf146db84e481f9537eac7f4960bb6,
title = "Mit kokkeri",
abstract = "MIT kokkeri er resultatet af et samarbejde mellem Komiteen for Sundhedsoplysning, Institut for Uddannelse og P{\ae}dagogik/Aarhus Universitet og Haver til Maver. Projektet st{\o}ttes af Nordea-fonden. Bag kogebogens mange opskrifter st{\aa}r en r{\ae}kke erfarne madeksperter best{\aa}ende af S{\o}ren Ejlersen, Louisa Lorang m.fl. Karen Wistoft, Institut for Uddannelse og P{\ae}dagogik/Aarhus Universitet har ansvar for bogens sundhedsp{\ae}dagogiske profil.",
keywords = "madlavning, skoleelever, yndlingsretter, smag, kreativitet, variation, selvst{\ae}ndighed",
author = "S{\o}ren Ejlersen and Louisa Lorang",
editor = "Karen Wistoft and {Laub Petersen}, Mette",
note = "Trykkes i 160.000 eksemplarer og udleveres gratis til skoleelever, der har madkundskab i skolen",
year = "2014",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-93213-08-1",
publisher = "Komiteen for Sundhedsoplysning",
edition = "1.",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Mit kokkeri

AU - Ejlersen, Søren

AU - Lorang, Louisa

A2 - Wistoft, Karen

A2 - Laub Petersen, Mette

N1 - Trykkes i 160.000 eksemplarer og udleveres gratis til skoleelever, der har madkundskab i skolen

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - MIT kokkeri er resultatet af et samarbejde mellem Komiteen for Sundhedsoplysning, Institut for Uddannelse og Pædagogik/Aarhus Universitet og Haver til Maver. Projektet støttes af Nordea-fonden. Bag kogebogens mange opskrifter står en række erfarne madeksperter bestående af Søren Ejlersen, Louisa Lorang m.fl. Karen Wistoft, Institut for Uddannelse og Pædagogik/Aarhus Universitet har ansvar for bogens sundhedspædagogiske profil.

AB - MIT kokkeri er resultatet af et samarbejde mellem Komiteen for Sundhedsoplysning, Institut for Uddannelse og Pædagogik/Aarhus Universitet og Haver til Maver. Projektet støttes af Nordea-fonden. Bag kogebogens mange opskrifter står en række erfarne madeksperter bestående af Søren Ejlersen, Louisa Lorang m.fl. Karen Wistoft, Institut for Uddannelse og Pædagogik/Aarhus Universitet har ansvar for bogens sundhedspædagogiske profil.

KW - madlavning

KW - skoleelever

KW - yndlingsretter

KW - smag

KW - kreativitet

KW - variation

KW - selvstændighed

UR - http://mitkokkeri.dk/

M3 - Bog

SN - 978-87-93213-08-1

BT - Mit kokkeri

PB - Komiteen for Sundhedsoplysning

CY - København

ER -