Department of Management

Julie Hesselberg

  1. 2022
  2. Accepted/In press

    A family approach to sustainable eating and change processes. / Hesselberg, Julie; Pedersen, Susanne; Grønhøj, Alice.

    2022. Abstract from Child and Teen Consumption Conference, Madrid, Spain.

    Research output: Contribution to conferenceConference abstract for conferenceResearchpeer-review

  3. 2021
  4. Published

    Kvalitetsindeks 2020 : Fokus på holdninger til kød og kødalternativer. / Hesselberg, Julie; Skjøt, Sebastian Hall; Grønhøj, Alice et al.

    DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2021. 69 p. (DCA rapport; No. 182).

    Research output: Book/anthology/dissertation/reportReportCommissioned

  5. Published

    Mindre kød i kosten? Motiver for kødreduktion samt brug af alternativer til kød hos personer, som har reduceret kødforbruget. / Hesselberg, Julie; Skjøt, Sebastian Hall; Lähteenmäki, Liisa et al.

    Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2021. 60 p. (DCA rapport; No. 180).

    Research output: Book/anthology/dissertation/reportReportCommissioned

  6. 2020
  7. Published

    Kvalitetsindeks 2019 : Fokus på bæredygtighed og valg af fødevarer med kvalitetsmærkninger. / Hesselberg, Julie; Gantriis, Rebecca Futtrup; Grunert, Klaus G et al.

    Aarhus : Aarhus Universitet - DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, 2020. 62 p. (DCA rapport; No. 169).

    Research output: Book/anthology/dissertation/reportReportCommissioned