Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Jonas Andreasen Lysgaard

Bæredygtighed i folkeskolen og de frie grundskoler

Research output: Contribution to book/anthology/report/proceedingBook chapterResearchpeer-review

Standard

Bæredygtighed i folkeskolen og de frie grundskoler. / Madsen, Katrine Dahl; Lysgaard, Jonas Andreasen.

Bæredygtighedens Pædagogik: Forskningsbaserede bidrag. Frydenlund Academic, 2020.

Research output: Contribution to book/anthology/report/proceedingBook chapterResearchpeer-review

Harvard

Madsen, KD & Lysgaard, JA 2020, Bæredygtighed i folkeskolen og de frie grundskoler. in Bæredygtighedens Pædagogik: Forskningsbaserede bidrag. Frydenlund Academic.

APA

Madsen, K. D., & Lysgaard, J. A. (Accepted/In press). Bæredygtighed i folkeskolen og de frie grundskoler. In Bæredygtighedens Pædagogik: Forskningsbaserede bidrag Frydenlund Academic.

CBE

Madsen KD, Lysgaard JA. 2020. Bæredygtighed i folkeskolen og de frie grundskoler. In Bæredygtighedens Pædagogik: Forskningsbaserede bidrag. Frydenlund Academic.

MLA

Madsen, Katrine Dahl and Jonas Andreasen Lysgaard "Bæredygtighed i folkeskolen og de frie grundskoler". Bæredygtighedens Pædagogik: Forskningsbaserede bidrag. Frydenlund Academic. 2020.

Vancouver

Madsen KD, Lysgaard JA. Bæredygtighed i folkeskolen og de frie grundskoler. In Bæredygtighedens Pædagogik: Forskningsbaserede bidrag. Frydenlund Academic. 2020

Author

Madsen, Katrine Dahl ; Lysgaard, Jonas Andreasen. / Bæredygtighed i folkeskolen og de frie grundskoler. Bæredygtighedens Pædagogik: Forskningsbaserede bidrag. Frydenlund Academic, 2020.

Bibtex

@inbook{ccdfea6264184dd9af1972cc9113d8a3,
title = "B{\ae}redygtighed i folkeskolen og de frie grundskoler",
abstract = "Dette kapitel pr{\ae}senterer centrale diskussioner inden for b{\ae}redygtighed i relation til grundskolen, og p{\aa} baggrund af forskningsprojekter og konkrete eksempler diskuteres nogle af de s{\ae}rlige dilemmaer og perspektiver, der udspringer af arbejdet med b{\ae}redygtighed i en grundskolekontekst.",
author = "Madsen, {Katrine Dahl} and Lysgaard, {Jonas Andreasen}",
year = "2020",
language = "Dansk",
booktitle = "B{\ae}redygtighedens P{\ae}dagogik",
publisher = "Frydenlund Academic",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Bæredygtighed i folkeskolen og de frie grundskoler

AU - Madsen, Katrine Dahl

AU - Lysgaard, Jonas Andreasen

PY - 2020

Y1 - 2020

N2 - Dette kapitel præsenterer centrale diskussioner inden for bæredygtighed i relation til grundskolen, og på baggrund af forskningsprojekter og konkrete eksempler diskuteres nogle af de særlige dilemmaer og perspektiver, der udspringer af arbejdet med bæredygtighed i en grundskolekontekst.

AB - Dette kapitel præsenterer centrale diskussioner inden for bæredygtighed i relation til grundskolen, og på baggrund af forskningsprojekter og konkrete eksempler diskuteres nogle af de særlige dilemmaer og perspektiver, der udspringer af arbejdet med bæredygtighed i en grundskolekontekst.

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Bæredygtighedens Pædagogik

PB - Frydenlund Academic

ER -