Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Henrik Nitschke

Fra styring af viden til skabelse af viden: - opbygning af daglige praksisser, der skaber den "nødvendige" viden

Research output: Contribution to book/anthology/report/proceedingBook chapterCommunication

Standard

Fra styring af viden til skabelse af viden : - opbygning af daglige praksisser, der skaber den "nødvendige" viden. / Nitschke, Henrik.

Fra kursus til kompetenceudvikling på jobbet. ed. / Henrik Holt Larsen; Connie Svabo. 1. ed. København : Jurist- og Økonomforbundet Forlag, 2002. p. 143-156.

Research output: Contribution to book/anthology/report/proceedingBook chapterCommunication

Harvard

Nitschke, H 2002, Fra styring af viden til skabelse af viden: - opbygning af daglige praksisser, der skaber den "nødvendige" viden. in HH Larsen & C Svabo (eds), Fra kursus til kompetenceudvikling på jobbet. 1 edn, Jurist- og Økonomforbundet Forlag, København, pp. 143-156.

APA

Nitschke, H. (2002). Fra styring af viden til skabelse af viden: - opbygning af daglige praksisser, der skaber den "nødvendige" viden. In H. H. Larsen, & C. Svabo (Eds.), Fra kursus til kompetenceudvikling på jobbet (1 ed., pp. 143-156). København: Jurist- og Økonomforbundet Forlag.

CBE

Nitschke H. 2002. Fra styring af viden til skabelse af viden: - opbygning af daglige praksisser, der skaber den "nødvendige" viden. Larsen HH, Svabo C, editors. In Fra kursus til kompetenceudvikling på jobbet. 1 ed. København: Jurist- og Økonomforbundet Forlag. pp. 143-156.

MLA

Nitschke, Henrik "Fra styring af viden til skabelse af viden: - opbygning af daglige praksisser, der skaber den "nødvendige" viden". and Larsen, Henrik Holt Svabo, Connie (editors). Fra kursus til kompetenceudvikling på jobbet. 1 udg., Chapter 9, København: Jurist- og Økonomforbundet Forlag. 2002, 143-156.

Vancouver

Nitschke H. Fra styring af viden til skabelse af viden: - opbygning af daglige praksisser, der skaber den "nødvendige" viden. In Larsen HH, Svabo C, editors, Fra kursus til kompetenceudvikling på jobbet. 1 ed. København: Jurist- og Økonomforbundet Forlag. 2002. p. 143-156

Author

Nitschke, Henrik. / Fra styring af viden til skabelse af viden : - opbygning af daglige praksisser, der skaber den "nødvendige" viden. Fra kursus til kompetenceudvikling på jobbet. editor / Henrik Holt Larsen ; Connie Svabo. 1. ed. København : Jurist- og Økonomforbundet Forlag, 2002. pp. 143-156

Bibtex

@inbook{0cd9719eb4944a9ea511b95afcd7b5c7,
title = "Fra styring af viden til skabelse af viden: - opbygning af daglige praksisser, der skaber den {"}n{\o}dvendige{"} viden",
abstract = "Viden kan ikke styres, og det drejer sig snarere om at f{\aa} den menneskelige d{\o}mmekraft i cirkulaion p{\aa} intelligente m{\aa}der. At h{\aa}ndtere d{\o}mmekraften er s{\aa}ledes det, som virksomheder og medarbejder skal l{\ae}re. Denne l{\ae}ring kan kun finde sted i t{\ae}t tilknytning til den daglige praksis i vriksomheden. Samtidig m{\aa} virksomheder erkende, at kun visse former for d{\o}mmekraft kan l{\ae}gges p{\aa} {"}lager{"} i virksomhedens database, s{\aa} den altid er til r{\aa}dighed.",
author = "Henrik Nitschke",
year = "2002",
language = "Dansk",
isbn = "87-574-0719-3",
pages = "143--156",
editor = "Larsen, {Henrik Holt} and Connie Svabo",
booktitle = "Fra kursus til kompetenceudvikling p{\aa} jobbet",
publisher = "Jurist- og {\O}konomforbundet Forlag",
edition = "1",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Fra styring af viden til skabelse af viden

T2 - - opbygning af daglige praksisser, der skaber den "nødvendige" viden

AU - Nitschke, Henrik

PY - 2002

Y1 - 2002

N2 - Viden kan ikke styres, og det drejer sig snarere om at få den menneskelige dømmekraft i cirkulaion på intelligente måder. At håndtere dømmekraften er således det, som virksomheder og medarbejder skal lære. Denne læring kan kun finde sted i tæt tilknytning til den daglige praksis i vriksomheden. Samtidig må virksomheder erkende, at kun visse former for dømmekraft kan lægges på "lager" i virksomhedens database, så den altid er til rådighed.

AB - Viden kan ikke styres, og det drejer sig snarere om at få den menneskelige dømmekraft i cirkulaion på intelligente måder. At håndtere dømmekraften er således det, som virksomheder og medarbejder skal lære. Denne læring kan kun finde sted i tæt tilknytning til den daglige praksis i vriksomheden. Samtidig må virksomheder erkende, at kun visse former for dømmekraft kan lægges på "lager" i virksomhedens database, så den altid er til rådighed.

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 87-574-0719-3

SP - 143

EP - 156

BT - Fra kursus til kompetenceudvikling på jobbet

A2 - Larsen, Henrik Holt

A2 - Svabo, Connie

PB - Jurist- og Økonomforbundet Forlag

CY - København

ER -