The Danish Centre for Studies in Research and Research Policy

Carter Walter Bloch

Evaluering af postdocfinansiering i Det Frie Forskningsråd: Hovedrapporten

Research output: Book/anthology/dissertation/reportReportCommissioned

Standard

Evaluering af postdocfinansiering i Det Frie Forskningsråd : Hovedrapporten. / Bloch, Carter Walter; Graversen, Ebbe Krogh; Schneider, Jesper Wiborg; Pedersen, Heidi Skovgaard; Lauridsen, Per Stig.

København : Styrelsen for Forskning og Innovation, 2012. 88 p.

Research output: Book/anthology/dissertation/reportReportCommissioned

Harvard

APA

CBE

Bloch CW, Graversen EK, Schneider JW, Pedersen HS, Lauridsen PS 2012. Evaluering af postdocfinansiering i Det Frie Forskningsråd: Hovedrapporten. København: Styrelsen for Forskning og Innovation. 88 p.

MLA

Bloch, Carter Walter et al. Evaluering af postdocfinansiering i Det Frie Forskningsråd: Hovedrapporten København: Styrelsen for Forskning og Innovation. 2012.

Vancouver

Bloch CW, Graversen EK, Schneider JW, Pedersen HS, Lauridsen PS. Evaluering af postdocfinansiering i Det Frie Forskningsråd: Hovedrapporten. København: Styrelsen for Forskning og Innovation, 2012. 88 p.

Author

Bloch, Carter Walter ; Graversen, Ebbe Krogh ; Schneider, Jesper Wiborg ; Pedersen, Heidi Skovgaard ; Lauridsen, Per Stig. / Evaluering af postdocfinansiering i Det Frie Forskningsråd : Hovedrapporten. København : Styrelsen for Forskning og Innovation, 2012. 88 p.

Bibtex

@book{5b26a5be0a9f404a9bf97ccfd141ad56,
title = "Evaluering af postdocfinansiering i Det Frie Forskningsr{\aa}d: Hovedrapporten",
abstract = "Dansk Center for Forskningsanalyse, Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet, har p{\aa} opdrag af bestyrelsen for Det Frie Forskningsr{\aa}d (DFF) gennemf{\o}rt en evaluering af r{\aa}dets finansiering af postdocforl{\o}b, b{\aa}de individuelt finansierede postdocstipendier og postdocstillinger, som er indlejret i andre typer bevillinger i perioden fra 2001 til 2009. Perioden d{\ae}kker b{\aa}de aktiviteter for de seks statslige forskningsr{\aa}d indtil 2004 og de fem faglige forskningsr{\aa}d samlet under DFF fra 2005. Evalueringen skal kortl{\ae}gge og sammenligne karriereveje og forskningsaktivitet hos modtagere af individuelt finansierede postdocstipendier (individuelle postdocs) og postdocstipendier, som er finansieret indirekte gennem andre virkemidler (indlejrede postdocs). For yderligere at belyse betydningen af de to typer postdocstipendier, sammenlignes de med en kontrolgruppe best{\aa}ende af forskere i begyndelse af deres forskerkarriere, som ikke har modtaget en bevilling fra DFF. ",
author = "Bloch, {Carter Walter} and Graversen, {Ebbe Krogh} and Schneider, {Jesper Wiborg} and Pedersen, {Heidi Skovgaard} and Lauridsen, {Per Stig}",
year = "2012",
month = dec,
day = "19",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-92776-66-2",
publisher = "Styrelsen for Forskning og Innovation",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Evaluering af postdocfinansiering i Det Frie Forskningsråd

T2 - Hovedrapporten

AU - Bloch, Carter Walter

AU - Graversen, Ebbe Krogh

AU - Schneider, Jesper Wiborg

AU - Pedersen, Heidi Skovgaard

AU - Lauridsen, Per Stig

PY - 2012/12/19

Y1 - 2012/12/19

N2 - Dansk Center for Forskningsanalyse, Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet, har på opdrag af bestyrelsen for Det Frie Forskningsråd (DFF) gennemført en evaluering af rådets finansiering af postdocforløb, både individuelt finansierede postdocstipendier og postdocstillinger, som er indlejret i andre typer bevillinger i perioden fra 2001 til 2009. Perioden dækker både aktiviteter for de seks statslige forskningsråd indtil 2004 og de fem faglige forskningsråd samlet under DFF fra 2005. Evalueringen skal kortlægge og sammenligne karriereveje og forskningsaktivitet hos modtagere af individuelt finansierede postdocstipendier (individuelle postdocs) og postdocstipendier, som er finansieret indirekte gennem andre virkemidler (indlejrede postdocs). For yderligere at belyse betydningen af de to typer postdocstipendier, sammenlignes de med en kontrolgruppe bestående af forskere i begyndelse af deres forskerkarriere, som ikke har modtaget en bevilling fra DFF.

AB - Dansk Center for Forskningsanalyse, Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet, har på opdrag af bestyrelsen for Det Frie Forskningsråd (DFF) gennemført en evaluering af rådets finansiering af postdocforløb, både individuelt finansierede postdocstipendier og postdocstillinger, som er indlejret i andre typer bevillinger i perioden fra 2001 til 2009. Perioden dækker både aktiviteter for de seks statslige forskningsråd indtil 2004 og de fem faglige forskningsråd samlet under DFF fra 2005. Evalueringen skal kortlægge og sammenligne karriereveje og forskningsaktivitet hos modtagere af individuelt finansierede postdocstipendier (individuelle postdocs) og postdocstipendier, som er finansieret indirekte gennem andre virkemidler (indlejrede postdocs). For yderligere at belyse betydningen af de to typer postdocstipendier, sammenlignes de med en kontrolgruppe bestående af forskere i begyndelse af deres forskerkarriere, som ikke har modtaget en bevilling fra DFF.

M3 - Rapport

SN - 978-87-92776-66-2

BT - Evaluering af postdocfinansiering i Det Frie Forskningsråd

PB - Styrelsen for Forskning og Innovation

CY - København

ER -