The Danish Centre for Studies in Research and Research Policy

Carter Walter Bloch

Arbejdsvilkår ved de tidligere og nuværende sektorforsknings-institutioner

Research output: Book/anthology/dissertation/reportReportCommissioned

Standard

Arbejdsvilkår ved de tidligere og nuværende sektorforsknings-institutioner. / Bloch, Carter Walter; Pedersen, Heidi Skovgaard; Aagaard, Kaare.

Aarhus : Dansk Center for Forskningsanalyse, Aarhus Universitet, 2012. 52 p.

Research output: Book/anthology/dissertation/reportReportCommissioned

Harvard

APA

CBE

Bloch CW, Pedersen HS, Aagaard K 2012. Arbejdsvilkår ved de tidligere og nuværende sektorforsknings-institutioner. Aarhus: Dansk Center for Forskningsanalyse, Aarhus Universitet. 52 p.

MLA

Bloch, Carter Walter, Heidi Skovgaard Pedersen and Kaare Aagaard Arbejdsvilkår ved de tidligere og nuværende sektorforsknings-institutioner Aarhus: Dansk Center for Forskningsanalyse, Aarhus Universitet. 2012.

Vancouver

Bloch CW, Pedersen HS, Aagaard K. Arbejdsvilkår ved de tidligere og nuværende sektorforsknings-institutioner. Aarhus: Dansk Center for Forskningsanalyse, Aarhus Universitet, 2012. 52 p.

Author

Bloch, Carter Walter ; Pedersen, Heidi Skovgaard ; Aagaard, Kaare. / Arbejdsvilkår ved de tidligere og nuværende sektorforsknings-institutioner. Aarhus : Dansk Center for Forskningsanalyse, Aarhus Universitet, 2012. 52 p.

Bibtex

@book{1464273795bc4fa5b648e8bd0702b122,
title = "Arbejdsvilk{\aa}r ved de tidligere og nuv{\ae}rende sektorforsknings-institutioner",
abstract = "N{\ae}rv{\ae}rende rapport pr{\ae}senterer resultaterne af en survey-unders{\o}gelse blandt ansatte ved de tidligere og nuv{\ae}rende sektorforskningsinstitutioner. Unders{\o}gelsens afs{\ae}t har v{\ae}ret et {\o}nske om at belyse medarbejdereffekterne af den fusionsproces, der blev gennemf{\o}rt med effekt fra 2007 og som resulterede i en r{\ae}kke afg{\o}rende {\ae}ndringer i det offentlige forskningslandskab. Form{\aa}let er dermed at unders{\o}ge arbejdsvilk{\aa}r og karriereveje hos ansatte, med s{\ae}rlig fokus p{\aa} medarbejdereffekterne af fusionen mellem sektorforskningsinstitutioner og universiteter.Unders{\o}gelsen omfatter personer som var ansat ved en sektorforskningsinstitution ved slutningen af 2006 og som samtidig har haft en forskningsrelateret stilling (VIP og AC-TAP). Unders{\o}gelsen er udarbejdet p{\aa} baggrund af en henvendelse fra Dansk Magisterforening (DM), der udtrykte en interesse for at f{\aa} afd{\ae}kket visse af disse sp{\o}rgsm{\aa}l. DM har med dette udgangspunkt finansieret unders{\o}gelsen, men har ikke derudover haft indflydelse p{\aa} hverken dataindsamling eller analyse. ",
author = "Bloch, {Carter Walter} and Pedersen, {Heidi Skovgaard} and Kaare Aagaard",
year = "2012",
month = mar,
day = "23",
language = "Dansk",
publisher = "Dansk Center for Forskningsanalyse, Aarhus Universitet",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Arbejdsvilkår ved de tidligere og nuværende sektorforsknings-institutioner

AU - Bloch, Carter Walter

AU - Pedersen, Heidi Skovgaard

AU - Aagaard, Kaare

PY - 2012/3/23

Y1 - 2012/3/23

N2 - Nærværende rapport præsenterer resultaterne af en survey-undersøgelse blandt ansatte ved de tidligere og nuværende sektorforskningsinstitutioner. Undersøgelsens afsæt har været et ønske om at belyse medarbejdereffekterne af den fusionsproces, der blev gennemført med effekt fra 2007 og som resulterede i en række afgørende ændringer i det offentlige forskningslandskab. Formålet er dermed at undersøge arbejdsvilkår og karriereveje hos ansatte, med særlig fokus på medarbejdereffekterne af fusionen mellem sektorforskningsinstitutioner og universiteter.Undersøgelsen omfatter personer som var ansat ved en sektorforskningsinstitution ved slutningen af 2006 og som samtidig har haft en forskningsrelateret stilling (VIP og AC-TAP). Undersøgelsen er udarbejdet på baggrund af en henvendelse fra Dansk Magisterforening (DM), der udtrykte en interesse for at få afdækket visse af disse spørgsmål. DM har med dette udgangspunkt finansieret undersøgelsen, men har ikke derudover haft indflydelse på hverken dataindsamling eller analyse.

AB - Nærværende rapport præsenterer resultaterne af en survey-undersøgelse blandt ansatte ved de tidligere og nuværende sektorforskningsinstitutioner. Undersøgelsens afsæt har været et ønske om at belyse medarbejdereffekterne af den fusionsproces, der blev gennemført med effekt fra 2007 og som resulterede i en række afgørende ændringer i det offentlige forskningslandskab. Formålet er dermed at undersøge arbejdsvilkår og karriereveje hos ansatte, med særlig fokus på medarbejdereffekterne af fusionen mellem sektorforskningsinstitutioner og universiteter.Undersøgelsen omfatter personer som var ansat ved en sektorforskningsinstitution ved slutningen af 2006 og som samtidig har haft en forskningsrelateret stilling (VIP og AC-TAP). Undersøgelsen er udarbejdet på baggrund af en henvendelse fra Dansk Magisterforening (DM), der udtrykte en interesse for at få afdækket visse af disse spørgsmål. DM har med dette udgangspunkt finansieret undersøgelsen, men har ikke derudover haft indflydelse på hverken dataindsamling eller analyse.

M3 - Rapport

BT - Arbejdsvilkår ved de tidligere og nuværende sektorforsknings-institutioner

PB - Dansk Center for Forskningsanalyse, Aarhus Universitet

CY - Aarhus

ER -