Department of Management

Anne Ellerup Nielsen

Intern kommunikation under forandring

Research output: Book/anthology/dissertation/reportBookEducation

Intern kommunikation under forandring giver en teoretisk og praktisk indføring i de tekster, genrer og kommunikationsformer, som den interne kommunikation i private og offentlige virksomheder eller organisationer typisk omfatter. Dertil kommer en indføring i opfattelser af kommunikation, organisation og ledelse, som er relevante for arbejdet med den interne kommunikation.

Bogen beskæftiger sig med intern kommunikation i bred forstand, dvs. med tekster og genrer, der ikke kun produceres af kommunikationsafdelingen, men også af ledelse, medarbejdere og HR-afdeling. Blandt bogens emner kan nævnes: mission og vision statements, kommunikationspolitik, kommunikationsplanlægning, linjekommunikation, personalebladet, intranettet, årsrapporten og kommunikation i forbindelse med rekruttering, medarbejderudvikling og afskedigelse.

Bogen henvender sig til kommunikationsstuderende på BA- og kandidatniveau, men kan læses med stort udbytte af alle, der arbejder med eller interesserer sig for, hvordan organisationer kommunikerer med sig selv, og hvordan den interne kommunikation forandrer sig. Bogen udfylder et hul i den danske faglitteratur om strategisk kommunikation, hvor der i mange år har manglet en større, forskningsbaseret indføring i intern kommunikation.

Original languageDanish
Place of publicationKøbenhavn
PublisherSamfundslitteratur
Number of pages320
ISBN (Print)9788759311776
Publication statusPublished - 2009
SeriesDen kommunikerende organisation

See relations at Aarhus University Citationformats

ID: 220052