Aarhus University Seal

Vores sanser er afgørende for designet af sund mad i fremtiden

Press/Media: Press / Media

02/03/2021

Syn, lugt, smag, berøring eller hørelse - alle vores sanser er med, når vi opfatter, reagerer på og vælger vores fødevarer. Dette er omdrejningspunktet for den sensoriske videnskab, som kan bruges til dreje vores valg af mad i en sundere retning. Den innovative forskning, som Aarhus Universitet udfører på området, er med i en ny bog, som er redigeret af professor Derek V. Byrne fra Institut for Fødevarer.

References

References

TitleVores sanser er afgørende for designet af sund mad i fremtiden
Media name/outletDCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug
Media typeWeb
Country/TerritoryDenmark
Date02/03/2021
Producer/AuthorLise Bundgaard
URLhttps://dca.au.dk/aktuelt/nyheder/vis/artikel/vores-sanser-er-afgoerende-for-designet-af-sund-mad-i-fremtiden/
PersonsDerek V. Byrne
See relations at Aarhus University

ID: 212153392