Aarhus University Seal

Summen af alle gode ting: Hun opererer børnehjerter, der ikke er større end en valnød og sikrer dermed spædbørn op til 80 år mere at leve i. Vibeke Hjortdal elsker sit arbejde, men hun har også altid været parat til at blive der lidt længere, læse lidt flere artikler og gøre, hvad der skulle til for til sidst at blive den første kvindelige professor i kirurgi i 2004.

Press/Media: Press / Media

01/12/2009

References

  • Summen af alle gode ting: Hun opererer børnehjerter, der ikke er større end en valnød og sikrer dermed spædbørn op til 80 år mere at leve i. Vibeke Hjortdal elsker sit arbejde, men hun har også altid været parat til at blive der lidt længere, læse lidt flere artikler og gøre, hvad der skulle til for til sidst at blive den første kvindelige professor i kirurgi i 2004.

    Augustus

References

TitleSummen af alle gode ting: Hun opererer børnehjerter, der ikke er større end en valnød og sikrer dermed spædbørn op til 80 år mere at leve i. Vibeke Hjortdal elsker sit arbejde, men hun har også altid været parat til at blive der lidt længere, læse lidt flere artikler og gøre, hvad der skulle til for til sidst at blive den første kvindelige professor i kirurgi i 2004.
Media name/outletAugustus
Media typePrint
Date01/12/2009
PersonsVibeke E. Hjortdal
See relations at Aarhus University

ID: 105578840