Hvorfor er der så meget hype om collagen - og er der noget om det?

Press/Media: Press / Media

Description

Er collagen hype eller vidundermiddel? Bør du koge suppe på knogler?

"Nyt, sundt - og sandt?" er Jyllands-Postens podcast om mad og sundhed. Med videnskaben i ryggen går værterne Karen Lyager og Jerk W. Langer myterne efter i sømmene.

Er det bare smart markedsføring, eller kan collagen virkelig gøre underværker for din sundhed?

Det og meget mere kan du få svar på i en ny udgave af ”Nyt, sundt - og sandt?”.

Værterne Karen Lyager og Jerk W. Langer snakker med Hanne Christine Bertram, professor i fødevarevidenskab, og Søren Drud-Herdary, postdoc i molekylær ernæring og fødevareteknologi, om det populære protein. Sammen gennemgår de disse tre myter om collagen:

- Hønsekødssuppe sænker blodtrykket.

- Collagen-mad gør kroppen mere robust overfor skader.

- Collagen fjerner rynker.

 

Period25 Apr 2021

Media contributions

1

Media contributions