Period | 31 Aug 2019 |
---|
Media contributions
1Media contributions
Title Groft pitabrød er sundt valg til madpakken Degree of recognition National Media name/outlet Politikens hverdagsliv Media type Print Duration/Length/Size 2 sider Country/Territory Denmark Date 31/08/2019 Producer/Author Katrine Nadia Jørgensen Persons Karen Wistoft
Related content
-
Press/Media
-
De gode råd til madpakkens sammensætning
Press/Media: Press / Media
-
Måltidskultur i Folkeskolen
Press/Media: Press / Media
-
Børn ned til syv år rammes af spiseforstyrrelser
Press/Media: Press / Media
-
Børns smag for brød
Press/Media: Press / Media
-
Kun få børn er med til at smøre selv deres madpakker
Press/Media: Press / Media
-
Madpakker i skolen
Press/Media: Press / Media
-
Madpakkens faldgruber, du kan undgå
Press/Media: Press / Media
-
Børn og unges madkulturer
Press/Media: Press / Media
-
Skolestart og spisepause
Press/Media: Press / Media
-
Børns involvering i madpakker
Press/Media: Press / Media
-
Sådan lærer dit barn selv at smøre madpakker
Press/Media: Press / Media
-
Morgenmad, smag, børn, skole og læring
Press/Media: Press / Media
-
8 ud af ti har madpakke med – alligevel føler skolebørn sig sultne
Press/Media: Press / Media
-
Børn, madpakker og forældrebashing
Press/Media: Press / Media
-
Tortillaruller kan samle den splittede familie
Press/Media: Press / Media
-
Hvordan får man børn til at smøre deres madpakker
Press/Media: Press / Media
-
Professor: Forældre griber kræsenhed forkert an
Press/Media: Press / Media
-
Ekspert og rådgiver: Regeringens madstrategi mangler involvering af børn og unge
Press/Media: Press / Media
-
For mange børn spiser for lidt i skolen
Press/Media: Press / Media
-
Børn og kræsenhed
Press/Media: Press / Media
-
Kun få skolebørn smører selv madpakken
Press/Media: Press / Media
-
Research output
-
Hvad er smag, og hvordan underviser man i og med smag?
Research output: Contribution to book/anthology/report/proceeding › Book chapter › Research › peer-review
-
When the kids conquered the kitchen: Danish taste education and the New Nordic Kitchen
Research output: Contribution to journal/Conference contribution in journal/Contribution to newspaper › Journal article › Research › peer-review
-
Smagsdidaktisk reflektionsteori i faget madkundskab
Research output: Contribution to journal/Conference contribution in journal/Contribution to newspaper › Journal article › Research
-
Børn skal ikke styres af de voksnes smag
Research output: Contribution to journal/Conference contribution in journal/Contribution to newspaper › Contribution to newspaper - Feature article
-
Forskningsbaseret evaluering af Arla MADmovers
Research output: Book/anthology/dissertation/report › Report › Research
-
Smag leg og fantasi: Den Magiske Madkasse i børnehaven
Research output: Contribution to journal/Conference contribution in journal/Contribution to newspaper › Journal article › Communication
-
Smagens didaktik
Research output: Book/anthology/dissertation/report › Book › Research › peer-review
-
Mod en smagspædagogik: et kritisk litteraturreview om børn, smag og læring
Research output: Book/anthology/dissertation/report › Book › Research › peer-review
-
MIT kokkeri 2.0: forskningsbaseret evaluering
Research output: Book/anthology/dissertation/report › Report › Research
-
Børnemad - når smag overhaler sundhed
Research output: Contribution to journal/Conference contribution in journal/Contribution to newspaper › Contribution to newspaper - Feature article
-
Projects
-
Teaching Taste Competencies and Taste Authority
Project: Research
-
Rammer om mad og måltider i skolen
Project: Research
-
Smag for Livet - med smagen som brobygger
Project: Research
-
MIT kokkeri II
Project: Research
-
MIT Kokkeri
Project: Research
-
Danske børnekogebøger 1971-2016
Project: Research
-
Activities
-
Rammer om gode måltider. Guide til skolen og fritidsordningen
Activity: Consultancy types › Consultancy