Description
Bidrag i radioudsendelse Ring til Due
Subject
Madlavning, børn og unge, madkulturer, måltider, kvalitet, smagspræferencer, bevidste madvalg.
Period | 11 Dec 2019 |
---|
Media contributions
1Media contributions
Title Børn og unge i køkkenet Degree of recognition National Media type Radio Duration/Length/Size 5 min. Country/Territory Denmark Date 11/12/2019 Producer/Author Isa Samuelsen Persons Karen Wistoft
Related content
-
Press/Media
-
For mange børn spiser for lidt i skolen
Press/Media: Press / Media
-
Børns involvering i madpakker
Press/Media: Press / Media
-
Vær god ved din krop
Press/Media: Press / Media
-
Leg, børn og mad
Press/Media: Press / Media
-
When the kids conquered the kitchen
Press/Media: Press / Media
-
Lad ungerne overtage køkkenet
Press/Media: Press / Media
-
Børn, mad og digitale spil
Press/Media: Press / Media
-
Måltidskultur i Folkeskolen
Press/Media: Press / Media
-
Børn ned til syv år rammes af spiseforstyrrelser
Press/Media: Press / Media
-
Professor: Forældre griber kræsenhed forkert an
Press/Media: Press / Media
-
Særlig kogebog får børn til at svinge gryder og pander
Press/Media: Press / Media
-
Børn og kræsenhed
Press/Media: Press / Media
-
Morgenmad, smag, børn, skole og læring
Press/Media: Press / Media
-
Schmecken will gelert sein
Press/Media: Press / Media
-
Tortillaruller kan samle den splittede familie
Press/Media: Press / Media
-
De gode råd til madpakkens sammensætning
Press/Media: Press / Media
-
Groft pitabrød er sundt valg til madpakken
Press/Media: Press / Media
-
Sådan lærer du din krop at være sund
Press/Media: Press / Media
-
Fra ernæring og køkkenhygiejne til smag og sanselighed
Press/Media: Press / Media
-
Børn, madpakker og forældrebashing
Press/Media: Press / Media
-
Børns smag for brød
Press/Media: Press / Media
-
Mad - om at 'lære kroppen' ny sunde vaner
Press/Media: Press / Media
-
Professor: Mellemmåltider er afgørende for unges koncentration
Press/Media: Press / Media
-
Activities
-
Mejeriforeningens arrangement om smagfulde klimakostråd
Activity: Participating in or organising an event types › Participation in or organisation of workshop, seminar or course
-
Research output
-
Play with your food and cook it! Tactile play with fish as a way of promoting acceptance of fish in 11 to 13 year old children in a school setting – a qualitative study
Research output: Contribution to journal/Conference contribution in journal/Contribution to newspaper › Journal article › Research › peer-review