Description
Mange forældre er så meget "nede i børnenes tallerken", at det påvirker børnenes lyst til at spise og deres nydelse og glæde ved et måltid, vurderer Karen Wistoft, professor og forsker i børns trivsel, læring, smag og sundhed.
Subject
Førskolebørn, mad, måltider, spiseadfærd, forældrekontrol, bekymring.
Period | 2 Jul 2019 |
---|
Media contributions
1Media contributions
Title Børn ned til syv år rammes af spiseforstyrrelser Degree of recognition National Media name/outlet Kristeligt Dagblad Media type Print Country/Territory Denmark Date 02/07/2019 Producer/Author Frederik Fogde Persons Karen Wistoft
Related content
-
Research output
-
Debat: Regeringen misforstår børn og unges madvaner
Research output: Contribution to journal/Conference contribution in journal/Contribution to newspaper › Contribution to newspaper - Feature article
-
Rundt om smag
Research output: Contribution to journal/Conference contribution in journal/Contribution to newspaper › Journal article › Research › peer-review
-
Fremme af sunde mad- og måltidsvaner blandt børn og unge: vidensrådsrapport
Research output: Book/anthology/dissertation/report › Report › Research › peer-review
-
Rammer for mad og måltider i skolen: Et interventionsstudie af skolemad og måltidsrammer som betydningselement for elevers læringsforudsætninger, sundhed og trivsel
Research output: Book/anthology/dissertation/report › Report › Commissioned › peer-review
-
Madpakken er vigtigste energikilde til leg og læring på en lang skoledag
Research output: Contribution to journal/Conference contribution in journal/Contribution to newspaper › Comment/debate/letter to the editor › Research
-
Play with your food and cook it! Tactile play with fish as a way of promoting acceptance of fish in 11 to 13 year old children in a school setting – a qualitative study
Research output: Contribution to journal/Conference contribution in journal/Contribution to newspaper › Journal article › Research › peer-review
-
Rammer for mad og måltider i skolen: en systematisk forskningskortlægning
Research output: Book/anthology/dissertation/report › Report › Research › peer-review
-
Børnemad - når smag overhaler sundhed
Research output: Contribution to journal/Conference contribution in journal/Contribution to newspaper › Contribution to newspaper - Feature article
-
Advisory board for mad, måltider og sundhed: anbefalinger til regeringen og en invitation til hele Danmark
Research output: Book/anthology/dissertation/report › Report › Communication
-
Press/Media
-
Unges selvværd og anerkendelse via likes i Instagram
Press/Media: Press / Media
-
Groft pitabrød er sundt valg til madpakken
Press/Media: Press / Media
-
Mad - om at 'lære kroppen' ny sunde vaner
Press/Media: Press / Media
-
Forventningspres blandt unge - selvbilleder, trivsel og selvværd - skolens rolle?
Press/Media: Press / Media
-
Piger føler sig for tykke
Press/Media: Press / Media
-
Professor: Mellemmåltider er afgørende for unges koncentration
Press/Media: Press / Media
-
Børn og unges madkulturer
Press/Media: Press / Media
-
Voksne skal ikke styre børns smag
Press/Media: Press / Media
-
Morgenmad, smag, børn, skole og læring
Press/Media: Press / Media
-
Leg, børn og mad
Press/Media: Press / Media
-
Vær god ved din krop
Press/Media: Press / Media
-
Professor: Forældre griber kræsenhed forkert an
Press/Media: Press / Media
-
Ekspert og rådgiver: Regeringens madstrategi mangler involvering af børn og unge
Press/Media: Press / Media
-
For mange børn spiser for lidt i skolen
Press/Media: Press / Media
-
Børn og kræsenhed
Press/Media: Press / Media
-
Projects
-
Rammer om mad og måltider i skolen
Project: Research
-
Smag for Livet - med smagen som brobygger
Project: Research
-
Børn Smag Læring
Project: Research