Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

November, november, november: Foredrag til nordiske nätter

Activity: Talk or presentation typesLecture and oral contribution

See relations at Aarhus University

Jakob Isak Nielsen - Lecturer

FÅ FORKLARINGEN PÅ SARAH LUNDS INTERNATIONALE SUCCES

Nordiske tv-serier er en international succeshistorie. Det handler ikke mindst om en fascination af alt, hvad der er nordisk: velfærd, ligestilling, design, arkitektur, mad, mode og krimi. Men tv-serierne bidrager også selv til fascinationen med hver deres unikke udtryk. Hvad er det, som er så usædvanligt ved serierne? Bliv klogere på dine søndag aftener foran fjernsynet, når Jakob Isak Nielsen, lektor i film- og medievidenskab ved Aarhus Universitet, sætter de nordiske tv-seriers november-noir stemning under lup.

FÅ FORKLARINGEN PÅ SARAH LUNDS INTERNATIONALE SUCCES Nordiske tv-serier er en international succeshistorie. Det handler ikke mindst om en fascination af alt, hvad der er nordisk: velfærd, ligestilling, design, arkitektur, mad, mode og krimi. Men tv-serierne bidrager også selv til fascinationen med hver deres unikke udtryk. Hvad er det, som er så usædvanligt ved serierne? Bliv klogere på dine søndag aftener foran fjernsynet, når Jakob Isak Nielsen, lektor i film- og medievidenskab ved Aarhus Universitet, sætter de nordiske tv-seriers november-noir stemning under lup.
4 Nov 2016

Event

TitleNordiske nätter (Folkeuniversitet)
Abbreviated titlehttp://nordiskenaetter.fuau.dk/media/6010/nordiske-naetter_program_2016_web.pdf?_ga=1.142017714.1046375454.1475483646
Date04/11/201606/11/2016
LocationMoesgaard Museum
CityAarhus
Country/TerritoryDenmark

Projects

Publications

Press/Media

ID: 104808835