Aarhus University Seal

Capefestival

Activity: Participating in or organising an event typesParticipation in or organisation af a conference

See relations at Aarhus University

Ditte Alexandra Winther-Lindqvist - Organizer

Mikkel Franzten - Organizer

Alfred Sköld - Organizer

CApE festival #1 – Verdensomsorg og klimakrise
En humanistisk festival om aktivisme og følelser, pædagogik og bæredygtighed, æstetik og økologi – der kulminerer med åben forelæsning med Judith Butler om ”Climate Sorrow”.

Klimakrisen kalder på nye samtaler og samarbejder, på tværs af fagfelter og discipliner. Derfor har vi inviteret forskere, praktikere, kunstnere og aktivister til at deltage i vores festival, der består af foredrag, paneldebatter, workshops, sorggruppe, filmfremvisning og oplæsning. Vi håber at skabe et åbent og nysgerrigt rum, hvor der både er plads til at tale om følelser og til praksisbaserede og forskningsinformerede samtaler, der skal gøre os klogere, pege på dilemmaer og frem for alt inspirere til kollektiv handling.


CApE festival #1 løber af stablen fra mandag den 1. maj til torsdag den 4.maj 2023 og finder sted på hhv. Center for Applied Ecological Thinking (mandag og onsdag), DPU (tirsdag) og KUA/KU (torsdag). En oplæsning ved forfattere (XXX) vil foregå på Husets Teater tirsdag den 2 maj, fra 19-21.1 May 20234 May 2023

Conference

ConferenceCapefestival
Number1
LocationDPU/KU
CountryDenmark
CityCopenhagen
Period01/05/202304/05/2023
Internet address

    Keywords

  • world-care, climate-crisis, pedagody, climate-sorrow, ECEC

Activities

ID: 318911585