Projekter pr. år
Abstract
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Tidsskrift | Gastronomica: The Journal of Critical Food Studies |
Vol/bind | 18 |
Nummer | 4 |
Sider (fra-til) | 82-93 |
Antal sider | 11 |
ISSN | 1529-3262 |
DOI | |
Status | Udgivet - 4 dec. 2018 |
Emneord
- Taste education
- New Nordic KItchen
- Children's cookbooks
- Kitchen perceptions
- Coooking competencies
- Grundskole
- Madkundskab
-
Bevægelse, sundhed og trivsel
Wistoft, K. (PI), Bahrenscheer, A. (Samarbejdspartner), Sederberg, M. (Samarbejdspartner) & Højholdt, A. (Samarbejdspartner)
01/08/2020 → 31/12/2022
Projekter: Projekt › Forskning
-
SfL 2.0: Smag for Livet - med smagen som brobygger
Wistoft, K. (Projektleder), Mouritsen, O. G. (Projektleder), Hedegaard, L.-L. (Projektleder), Sørensen, S. (Projektleder), Schneider, M. (Projektkoordinator), Højgaard Christensen, J. (Deltager), Stovgaard, M. (Deltager), Thrane, C. (Deltager) & Brahe, T. (Deltager)
01/07/2018 → 30/06/2021
Projekter: Projekt › Forskning
Fil -
Danske børnekogebøger 1971-2016
Wistoft, K. (Deltager), Qvortrup, L. (Deltager) & Leer, J. (Projektleder)
01/11/2015 → 28/02/2018
Projekter: Projekt › Forskning
Publikation
-
Children’s cookbooks – learning by using recipes, cooking experiments and taste competence
Christensen, J. H. & Wistoft, K., jun. 2022, I: Health Education Journal. 81, 4, s. 375-386 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift/Konferencebidrag i tidsskrift /Bidrag til avis › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgangFil149 Downloads (Pure) -
Seven dimensions of taste: taste in a sociological and educational perspective
Wistoft, K. & Qvortrup, L., 2021, Gastronomy and food science. Galanakis, C. (red.). Amsterdam: Elsevier, s. 227-251 24 s.Bidragets oversatte titel :Syv smagsdimensioner: Havd er smag og hvordan kan vi undervise i smag Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceeding › Bidrag til bog/antologi › Forskning › peer review
-
Didactics of Danish Children's Cookbooks – a Historical Review
Wistoft, K., 1 apr. 2020.Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning › peer review
Aktiviteter
-
Food Studies 2022
Wistoft, K. (Deltager)
23 okt. 2022 → 24 okt. 2022Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
Fil -
Taste in a sociological and didactic perspectiveSeven Dimensions of Taste
Wistoft, K. (Oplægsholder) & Qvortrup, L. (Oplægsholder)
28 okt. 2021Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag og mundtlige bidrag
Fil -
The Eleventh International Conference on Food Studies
Wistoft, K. (Arrangør) & Qvortrup, L. (Arrangør)
28 okt. 2021 → 30 okt. 2021Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Deltagelse i eller organisering af konference
Fil
Presse/Medier
-
Færre børn hjælper til i køkkenet under coronaepidemien: »Det undrer mig virkelig«
Wistoft, K.
15/06/2021
1 Mediebidrag
Presse/medie
-
-
Professor: Mellemmåltider er afgørende for unges koncentration
Wistoft, K.
09/09/2019
1 Mediebidrag
Presse/medie