Projekter pr. år
Abstract
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Tidsskrift | The Journal of Child Nutrition & Management |
Vol/bind | 42 |
Nummer | 1 |
Antal sider | 16 |
Status | Udgivet - 2 maj 2018 |
Emneord
- Taste
- School lunch
- Student
- Eating experience
- Well-being
- Food palatability
- Grundskole
- Sundhedspædagogik
- Trivsel
Fingeraftryk
Dyk ned i forskningsemnerne om 'What role does taste play in school meal studies? a narrative review of the literature'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.Projekter
- 2 Afsluttet
-
SfL 2.0: Smag for Livet - med smagen som brobygger
Wistoft, K. (Projektleder), Mouritsen, O. G. (Projektleder), Hedegaard, L.-L. (Projektleder), Sørensen, S. (Projektleder), Schneider, M. (Projektkoordinator), Højgaard Christensen, J. (Deltager), Stovgaard, M. (Deltager), Thrane, C. (Deltager) & Brahe, T. (Deltager)
01/07/2018 → 30/06/2021
Projekter: Projekt › Forskning
Fil -
SmagForLivet
Mouritsen, O. G. (Ansøger), Wistoft, K. (Projektleder), Leer, J. (Deltager), Højlund, S. (Deltager) & Povlsen, K. K. (Deltager)
01/07/2014 → 30/06/2018
Projekter: Projekt › Forskning
-
Seven dimensions of taste: taste in a sociological and educational perspective
Wistoft, K. & Qvortrup, L., 2021, Gastronomy and food science. Galanakis, C. (red.). Amsterdam: Elsevier, s. 227-251 24 s.Bidragets oversatte titel :Syv smagsdimensioner: Havd er smag og hvordan kan vi undervise i smag Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/proceeding › Bidrag til bog/antologi › Forskning › peer review
-
Exploring the Complexity of Teaching Taste, Focusing on the Complexity of Research-Practice Collaboration
Wistoft, K. & Qvortrup, L., 10 jul. 2019, s. 1-10. 10 s.Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning › peer review
-
Teaching taste
Wistoft, K. & Qvortrup, L., 10 okt. 2019, Illinois, USA: Common Ground Research Networks. 114 s. (Food studies).Bidragets oversatte titel :Smagens didaktik Publikation: Bog/antologi/rapport › Bog › Forskning › peer review
Aktiviteter
- 1 Foredrag og mundtlige bidrag
-
Taste in a sociological and didactic perspectiveSeven Dimensions of Taste
Wistoft, K. (Oplægsholder) & Qvortrup, L. (Oplægsholder)
28 okt. 2021Aktivitet: Præsentationer, medlemskaber, ansættelser, ejerskab og andre aktiviteter › Foredrag og mundtlige bidrag
Fil
Presse/Medier
-
-
Gode rammer om skolemåltidet bidrager til børns sundhed og trivsel
Wistoft, K.
27/05/2021
1 Mediebidrag
Presse/medie
-