Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Udredning af hvordan kvalitet og holdbarhed af frisk frugt og grønt påvirkes af alder og anvendte metoder efter høst

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivningpeer review

Standard

Udredning af hvordan kvalitet og holdbarhed af frisk frugt og grønt påvirkes af alder og anvendte metoder efter høst. / Edelenbos, Merete; Kidmose, Ulla; Bertelsen, Marianne G.

2010. 104 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivningpeer review

Harvard

APA

CBE

MLA

Vancouver

Author

Bibtex

@book{ea6f0bb9dbf147cbbbb66218334bc860,
title = "Udredning af hvordan kvalitet og holdbarhed af frisk frugt og gr{\o}nt p{\aa}virkes af alder og anvendte metoder efter h{\o}st",
keywords = "TEMA4, T4K410",
author = "Merete Edelenbos and Ulla Kidmose and Bertelsen, {Marianne G.}",
year = "2010",
month = nov,
day = "15",
language = "Dansk",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Udredning af hvordan kvalitet og holdbarhed af frisk frugt og grønt påvirkes af alder og anvendte metoder efter høst

AU - Edelenbos, Merete

AU - Kidmose, Ulla

AU - Bertelsen, Marianne G.

PY - 2010/11/15

Y1 - 2010/11/15

KW - TEMA4

KW - T4K410

M3 - Rapport

BT - Udredning af hvordan kvalitet og holdbarhed af frisk frugt og grønt påvirkes af alder og anvendte metoder efter høst

ER -