Tværfaglig medicingennemgang: - et tilbud i Region Midtjylland til borgere, der er i behandling med antipsykotisk medicin

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

DOI

  • Nicolai Ladegaard
  • Eva Aggerholm Sædder
  • ,
  • Tina Birkeskov Axelsen, Danmark
  • Marianne Sigaard Balleby
  • ,
  • Kirsten Krabek Frantzen
Via Sundhedsstyrelsens SATS-pulje midler 2014-2018, blev borgere i Region Midtjylland, der var i behandling med antipsykotisk medicin, tilbudt en gennemgang af både deres psykiatriske og deres somatiske medicin. Medicingennemgangen blev foretaget af et tværfagligt sammensat medicinteam (psykiater, praktiserende læge, klinisk farmakolog og farmaceut). Efterfølgende havde borgerne et møde med deres egen psykiater og praktiserende læge med henblik på at drøfte det notat, som medicinteamet havde udarbejdet på baggrund af medicingennemgangen. Denne rapport præsenterer en evaluering af Region Midtjyllands indsats: ”Tværfaglig medicingennemgang - et tilbud i Region Midtjylland til borgere, der er i behandling med antipsykotisk medicin”. I evalueringen undersøges hvilken betydning, det har haft for en række borgere, at de har deltaget i dette tilbud. Derudover undersøges tilbuddets organisatoriske udfordringer samt professionelle aktørers vurdering af tilbuddets nytte og værdi.Rapportens målgruppe er bred og dækker alle, der interesserer sig for sundhedsvæsenets udviklingsmuligheder og -behov.

(PDF) Tvaerfaglig medicingennemgang - et tilbud i Region Midtjylland til borgere, der er i behandling med antipsykotisk medicin. Available from: https://www.researchgate.net/publication/324357892_Tvaerfaglig_medicingennemgang_-_et_tilbud_i_Region_Midtjylland_til_borgere_der_er_i_behandling_med_antipsykotisk_medicin [accessed Jan 17 2019].
OriginalsprogDansk
Antal sider75
ISBN (Elektronisk)978-87-970418-0-2
DOI
StatusUdgivet - 1 feb. 2018

Se relationer på Aarhus Universitet Citationsformater

ID: 141746000