Til kamp mod kedsomhed: i skoler og på ungdomsuddannelser

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisningpeer review

Standard

Til kamp mod kedsomhed : i skoler og på ungdomsuddannelser. / Ledertoug, Mette Marie; Paarup, Nanna; Tidmand, Louise; Holmgren, Nadia.

Frederikshavn : Dafolo, 2018. 228 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisningpeer review

Harvard

Ledertoug, MM, Paarup, N, Tidmand, L & Holmgren, N 2018, Til kamp mod kedsomhed: i skoler og på ungdomsuddannelser. Dafolo, Frederikshavn.

APA

Ledertoug, M. M., Paarup, N., Tidmand, L., & Holmgren, N. (2018). Til kamp mod kedsomhed: i skoler og på ungdomsuddannelser. Dafolo.

CBE

Ledertoug MM, Paarup N, Tidmand L, Holmgren N 2018. Til kamp mod kedsomhed: i skoler og på ungdomsuddannelser. Frederikshavn: Dafolo. 228 s.

MLA

Vancouver

Ledertoug MM, Paarup N, Tidmand L, Holmgren N. Til kamp mod kedsomhed: i skoler og på ungdomsuddannelser. Frederikshavn: Dafolo, 2018. 228 s.

Author

Ledertoug, Mette Marie ; Paarup, Nanna ; Tidmand, Louise ; Holmgren, Nadia. / Til kamp mod kedsomhed : i skoler og på ungdomsuddannelser. Frederikshavn : Dafolo, 2018. 228 s.

Bibtex

@book{e0b16650e9984f939465710a37983582,
title = "Til kamp mod kedsomhed: i skoler og p{\aa} ungdomsuddannelser",
abstract = "Skru ned for kedsomhed og op for den gode l{\ae}ring. Rigtigt mange elever keder sig i den danske folkeskole. De keder sig ikke bare en gang imellem - de keder sig s{\aa} meget eller s{\aa} hyppigt, at det har betydning for deres l{\ae}ring, sundhed og trivsel. I denne bog g{\aa}r forfatterne til kamp mod kedsomhed - og de inviterer dig til at g{\aa} med. Med udgangspunkt i den bedste og nyeste viden om l{\ae}ring og kedsomhed f{\aa}r du gennem bogen anvist en lang r{\ae}kke veje og v{\ae}rkt{\o}jer til at g{\o}re en indsats mod kedsomhed p{\aa} din skole og i din egen undervisning. Bogen indeholder 90 {\o}velser m{\aa}lrettet elever og undervisere, som kan laves med enkelte elever, med klasser, med en {\aa}rgang, i underviserteam eller p{\aa} skoleniveau.",
keywords = "Kedsomhed, PERMA, Optimal l{\ae}ring, Optimal trivsel, Grundskole, Ungdomsuddannelse, L{\ae}ring, Trivsel, Undervisning",
author = "Ledertoug, {Mette Marie} and Nanna Paarup and Louise Tidmand and Nadia Holmgren",
year = "2018",
month = mar,
day = "1",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7160-670-6",
publisher = "Dafolo",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Til kamp mod kedsomhed

T2 - i skoler og på ungdomsuddannelser

AU - Ledertoug, Mette Marie

AU - Paarup, Nanna

AU - Tidmand, Louise

AU - Holmgren, Nadia

PY - 2018/3/1

Y1 - 2018/3/1

N2 - Skru ned for kedsomhed og op for den gode læring. Rigtigt mange elever keder sig i den danske folkeskole. De keder sig ikke bare en gang imellem - de keder sig så meget eller så hyppigt, at det har betydning for deres læring, sundhed og trivsel. I denne bog går forfatterne til kamp mod kedsomhed - og de inviterer dig til at gå med. Med udgangspunkt i den bedste og nyeste viden om læring og kedsomhed får du gennem bogen anvist en lang række veje og værktøjer til at gøre en indsats mod kedsomhed på din skole og i din egen undervisning. Bogen indeholder 90 øvelser målrettet elever og undervisere, som kan laves med enkelte elever, med klasser, med en årgang, i underviserteam eller på skoleniveau.

AB - Skru ned for kedsomhed og op for den gode læring. Rigtigt mange elever keder sig i den danske folkeskole. De keder sig ikke bare en gang imellem - de keder sig så meget eller så hyppigt, at det har betydning for deres læring, sundhed og trivsel. I denne bog går forfatterne til kamp mod kedsomhed - og de inviterer dig til at gå med. Med udgangspunkt i den bedste og nyeste viden om læring og kedsomhed får du gennem bogen anvist en lang række veje og værktøjer til at gøre en indsats mod kedsomhed på din skole og i din egen undervisning. Bogen indeholder 90 øvelser målrettet elever og undervisere, som kan laves med enkelte elever, med klasser, med en årgang, i underviserteam eller på skoleniveau.

KW - Kedsomhed

KW - PERMA

KW - Optimal læring

KW - Optimal trivsel

KW - Grundskole

KW - Ungdomsuddannelse

KW - Læring

KW - Trivsel

KW - Undervisning

M3 - Bog

SN - 978-87-7160-670-6

BT - Til kamp mod kedsomhed

PB - Dafolo

CY - Frederikshavn

ER -